Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Halloween - Aquapark Uherské Hradiště

31.10.2014 Uherské Hradiště

V pátek 31.10. od 17 do 19 hodin pořádá Aquapark Uh. Hradiště a Plavecká škola Uh. Hradiště pro všechny děti oslavu halloweenského svátku.Můžete se těšit na soutěže, ve kterých budete překonávat své schopnosti a síly. Mezi disciplíny patří například přeplavání bazénu, potápění a hledání pokladu, pádlování na lodičkách, lovení jablek nebo vědomostní kvíz či zkouška vašich hmatových smyslů. Seberte…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Aquapark Uherské Hradiště
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Uherské Hradiště

Fotogalerie k článku

V pátek 31.10. od 17 do 19 hodin pořádá Aquapark Uh. Hradiště a Plavecká škola Uh. Hradiště pro všechny děti oslavu halloweenského svátku.
Můžete se těšit na soutěže, ve kterých budete překonávat své schopnosti a síly. Mezi disciplíny patří například přeplavání bazénu, potápění a hledání pokladu, pádlování na lodičkách, lovení jablek nebo vědomostní kvíz či zkouška vašich hmatových smyslů. Seberte veškerou odvahu a přijďte změřit svoje síly s ostatními. Po splnění všech úkolů bude připravena chutná odměna v podobě delikátních pavoučích hnízd a limonáda s háďátky. Svůj obličej si můžete nechat ozdobit strašidelnými motivy a ti opravdu nebojácní si užijí plavání při svíčkách a strašidelné hudbě v bazénu pod širým nebem. Restaurace bude od pátku do neděle nabízet speciální polední halloweenské menu.

Přijďte se k nám vyřádit!

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete