Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Halloween ve Fashion Arena Prague Outlet

30.10.2018 Praha

Na úterý 30. října připravuje Fashion Arena Prague Outlet speciální akci nesoucí se v duchu populárního podzimního svátku Halloween. Zaměří se především na ty nejmenší, kterým přinese zábavné aktivity po celé odpoledne. Na své si přijdou nejen děti, ale i dospělí. Ti navíc jistě ocení i mimořádné nabídky módních značek, naopak děti budou nadšené z divadélka nebo malování na obličej. Fashion Arena…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Na úterý 30. října připravuje Fashion Arena Prague Outlet speciální akci nesoucí se v duchu populárního podzimního svátku Halloween. Zaměří se především na ty nejmenší, kterým přinese zábavné aktivity po celé odpoledne. Na své si přijdou nejen děti, ale i dospělí. Ti navíc jistě ocení i mimořádné nabídky módních značek, naopak děti budou nadšené z divadélka nebo malování na obličej.

Fashion Arena Prague Outlet nabídne svým zákazníkům odpolední halloweenský program. Dětské úsměvy vykouzlí kreslení na obličej, které budou zajišťovat hned 2 zkušené malířky. Dále pro děti bude připraveno i divadelní představení, které odehraje přímo ve Fashion Arena Prague Outlet spolek Divadlo b, a to hned dvakrát v průběhu dne od 15:00 a 17:00. Na programu bude loutkové představení Malý pán, které zaujme a pobaví nejen dětské publikum. Pokud budou rodiče chtít využít služeb profesionálních chův, budou si moci v průběhu představení bezstarostně nakupovat, zatímco o jejich děti bude bezpečně postaráno.

V neposlední řadě bude Fashion Arena Prague Outlet nabízet mimořádné nabídky na řadu módních značek. V popředí zákazníci naleznou exkluzivní ceny na dětský sortiment nebo zajímavé dárky k nákupu. Do Halloweenské nabídky se zapojily značky jako Armani Outlet, Primigi, United Colors of Benetton, Orchestra, Next, s.Oliver, Nike, Clarie’s a další.

"Svátek Halloween vnímáme jako příležitost zákazníkům opět připravit zajímavý a jedinečný zážitek z nakupování. Stále sílí zájem o námi připravované sezónní akce nad rámec nakupování, za což jsme velice rádi. Právě pro nejmenší připravujeme akce vůbec nejraději, protože jsou to ti nejvděčnější návštěvníci, kteří svou bezprostřední radost ihned vracejí zpět," říká Lenka Čapková, ředitelka centra Fashion Arena Prague Outlet.

Další akce v okolí

Den v růžovém Praha

02.05.2024 - 02.05.2024
Praha

Společenský večer s bohatým rautem a degustací nejlepších rosé a perlivích vín.

2. Středověké slavnosti na Hradčane…

25.05.2024 - 25.05.2024
park Maxe van der Stoela

Udatní rytíři království českého se utkají ve velkolepých turnajích, neúprosných soubojích a šarvátkách na posvátném…

Hudba Johna Williamse rozezní Rudol…

08.06.2024 - 08.06.2024
Rudolfinum (Dům umělců)

Závěr jedenácté sezony Filmharmonie bude patřit Johnu Williamsovi. Koncert věnovaný jednomu z nejlepších filmových…

Klavírní recitál: Balady a romance …

15.11.2024 - 15.11.2024
Sukova síň - Rudolfinum

V Sukově síni pražského Rudolfina dne 15. listopadu 2024 od 19:30 James Lisney uvede na zdejším špičkovém koncertním…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete