Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Helena Petrovna Blavatská a Hlas Ticha 2023 - Liberec

11.05.2023 Liberec

Filozofka 19. století, zakladatelka Teosofické společnosti, autorka knih ezoterního poznání. Při pobytu v Tibetu se naučila nazpaměť tajná učení a sepsala Hlas Ticha - rady pro člověka, který touží po vnitřním sebezdokonalení.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nová Akropolis, Jablonecká 16, Liberec
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Přednáška náš seznámí s filozofkou 19. století, zakladatelkou Teosofické společnosti a autorkou rozsáhlých knih obsahujících ezoterní poznání. Tato osobnost zůstává dodnes předmětem velkých dohadů a sporů. Mnozí by nejraději prohlásili, že všechny záhady, které provázely její život, byly vymyšlené či předem vykonstruované. Podívejme se tedy na její činy a dílo, prozkoumejme ho, a teprve potom vyslovme soud. Sama H. P. Blavatská se skromností říkala: "Nevytvořila jsem nic nového. Ze všech květů, které jsem svázala dohromady, ani jeden nepatří mně. Můj je pouze provázek, který je spojuje..."
Tajná nauka, Isis závoje zbavená, Klíč k teosofii i Hlas Ticha. Všechny tyto její knihy mohou být cestou k hlubšímu studiu historie, filozofie, náboženství nebo (a především) sebe sama. 

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete