Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Historie Strakonic znovu ožije za svitu Měsíce

23.06.2013 Strakonice

Dvě pouliční drbny, kterým nikdy neunikne žádná informace, se opět stanou průvodkyněmi při noční procházce městem. Tentokrát za magického úplňku ožijí historické stavby a pro Strakonice významná či charakteristická místa a s nimi spojené postavy z našich dějin.Vychází se v neděli 23. 6 ve 21.00 hodin od bývalého městského opevnění pod Rennerovými sady nad Čelakovského ulicí. Rozloučení bude u…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Strakonice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Strakonice
Obec
Strakonice

Fotogalerie k článku

Dvě pouliční drbny, kterým nikdy neunikne žádná informace, se opět stanou průvodkyněmi při noční procházce městem. Tentokrát za magického úplňku ožijí historické stavby a pro Strakonice významná či charakteristická místa a s nimi spojené postavy z našich dějin.

Vychází se v neděli 23. 6 ve 21.00 hodin od bývalého městského opevnění pod Rennerovými sady nad Čelakovského ulicí. Rozloučení bude u strakonického Stonehenge.

Těšit se můžeme například na Jana III. z Rožmberka, Františka Ladislava Čelakovského, Josefa Skupu či samotného císaře Františka Josefa.

Akci Strakonické historické domy ožívají za magického úplňku připravilo město Strakonice za hereckého přispění místních ochotníků. (PR)

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete