Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

HORIZONT |SLAVIČÍN|+hosté PREMIER, Ocelot, DJ ViTECH - Slavičín

15.10.2021 Slavičín

Horizont se vrací na místo činu a s sebou si tato luhačovická parta bere do sokolovny místní stálici, kapelu Ocelot, pro tu nejlepší atmosféru DJ Víťu Řepu a hlavně jednu z největších ikon zlínského kraje, legendární kapelu PREMIER

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sokolovna Slavičín
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Zlín
Obec
Slavičín

Fotogalerie k článku

HORIZONT |SLAVIČÍN| + hosté
 
Před 13 měsíci se slavičínská sokolovna zahalila do hluboké pandemie.
Ještě před tím, než se tak stalo a tato budova našla využití snad jen jako testovací centrum hostila kapely Horizont a Šamat. Dá se hovořit snad o posledním koncertu v naší republice. Od pondělí 27. září začala totiž platit přísná plošná opatření proti virové pandemii a dál se situace.. to všichni asi známe a je to jedno!
ZAPOMEŇTE NA TO
 
Tomuto období je snad konec.
 
Horizont se vrací na místo činu a s sebou si tato luhačovická parta bere do sokolovny místní stálici, kapelu Ocelot🎶, pro tu nejlepší atmosféru DJ Víťu Řepu a hlavně jednu z největších ikon zlínského kraje, legendární kapelu PREMIER.
 
Partička Ocelot má své kořeny v oblasti slavičínska tak silné, že se v místním pivovaru Hrádek jmenuje po ní třináctistupňové pivo. Pánové mají na valašsku známku kvalitní rockové muziky. Včele se skvělým Frantou Šmotkem, famózním zpěvákem, vám tito matadoři představí nejen klasiky od českých rockových kapel, ale také hity od hvězd rocku a metalu z celého světa.
 
Další z hostů ví úplně přesně, na co myslíte. Jinak přece není možné aby DJ ViTECH, vlastním jménem Víťa Řepa, pustil pecku, která vás zrovna napadla ve vaší hlavě. Své o tom ví návštěvníci minulé akce ve Slavičíně, kde byl taktéž hostem tento showman. Představil se zde jako sympatický chlapík s vytříbeným kusem a flexibilním jednáním. Proto taky zaujímá i tento rok svůj post v line upu akce ve Slavičíně. 
 

Poslední jméno na seznamu hostů je snad nejznámější skupina zlínského kraje, která ukázala, že i u nás na valašsku se píšou celorepublikové hity. Nemůže to být nikdo jiný, než legendární kapela PREMIER. Tento band snad ani nemusíme představovat. Nesčetně skvělých skladeb, několik kultovních hitů, pro mnohé mladí, pro mnohé symbol punkové kapely. Z nového alba, které brzy spatří světlo světa můžeme zmínit například skvělý singl "Na sedm jihů”, ovšem názvy hitů jako Nejsi, Na popel, Hlasolamy, či snad největší hitovka "Hrobař” takřka zlidověly. PREMIER patří mezi stálice naší rockové scény a do Slavičína zavítá po dlouhých 2 letech.
 
Přijděte se bavit po dlouhé "pandemipauze” a dát si pořádnou dávku rocku!
 
Začátek v 19:00
otevření sokolovny od 18:30

Mapa

Další akce v okolí

Hudební neděle u zámku Zlín: Blues …

28.07.2024 - 28.07.2024
Zámek Zlín

Blues Station je zlínská elektrická bluesová kapela s dechovou sekcí.

Toulky barokní Evropou: Drei Engel …

13.08.2024 - 13.08.2024
Zámek Zlín

Unikátní koncert v sále zlínského zámku.

Jaroslav Rudiš & U-Bahn: Nebe pod B…

25.09.2024 - 25.09.2024
Zámek Zlín

Jaroslav Rudiš se po 22 letech vrací s legendární kapelou U-Bahn a vydává znovu svůj první román Nebe pod Berlínem!

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Slu…

28.07.2024 - 28.07.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Slušovic

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete