Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hradologie - Zámek Vranov nad Dyjí

12.08.2011 Vranov nad Dyjí

Nenechte si ujítJiž třetí ročník multižánrového festivalu HRADOLOGIE 2011, který se uskuteční v období od 1. července do 26. srpna 2011. Organizátoři festivalu Vás v tomto ročníku zavedou na šest historicky a architektonicky atraktivních míst, mezi něž patří zámek Kunštát na Moravě, Slavkov u Brna, Valtice, Vranov nad Dyjí, historický pivovar Dalešice a v neposlední řadě hrad Veveří.Svým…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Vranov nad Dyjí,
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Vranov nad Dyjí

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít

Již třetí ročník multižánrového festivalu HRADOLOGIE 2011, který se uskuteční v období od 1. července do 26. srpna 2011. Organizátoři festivalu Vás v tomto ročníku zavedou na šest historicky a architektonicky atraktivních míst, mezi něž patří zámek Kunštát na Moravě, Slavkov u Brna, Valtice, Vranov nad Dyjí, historický pivovar Dalešice a v neposlední řadě hrad Veveří.


Svým návštěvníkům nabídne HRADOLOGIE 2011 bohatý program nabitý výraznými osobnostmi současné české a slovenské hudby. Obecenstvo se může těšit na nejvýraznějšího slovenského zpěváka a Zlatého slavíka Richarda Müllera, jedinečného Dana Bártu s Illustratosphere, velkolepý Metropolitní symfonický orchestr pod taktovkou charismatického Ariella Šarona s rockovými frontmany Kamilem Střihavkou a Romanem Dragounem , nebo na multiinstrumentálního Vlastu Redla. Chybět nebudou ani legendární Folk Team, AG Flek či Luboš Pospíšil s 5P, ZOO s janem Kalouskem, Petr Bende Band nebo virtuozní kytarista Michal Pavlíček. Příznivce jazzu potěší živelná extravagance Jany Koubkové.

Festival HRADOLOGIE 2011
je tradičně synonymem vysoké dramaturgické kvality, který staví na originální kombinaci velmi kvalitního hudebního programu a atraktivních historických míst. "Mezi jinými je cílem projektu i popularizovat jednotlivé hrady a zámky mezi širokou veřejností a zejména mladými lidmi tak, aby tato je nevnímala pouze jako nositele historického dědictví, nýbrž jako živá místa, kde mohou aktivně trávit svůj volný čas " , dodává Marie Macháčová z pořádající agentury Kouřící králík production. Zdůraznění odlišných pohledů na významné památky považují organizátoři za důležité ve spojení s bohatým doprovodným programem, který zaujme nejen obdivovatele historie, ale i širokou veřejnost.

Program na zámku Vranov nad Dyjí

17:30-18:20 Folk team
18:40-19:30 Roman Dragoun & His Angels
19:50-20:50 Petr Bende & Band.
21:20-22:30 Vlasta Redl

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete