Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

H&Z Studio Třebíč | Alpinning, Fitbox, Kruhový trening

03.02.2016 - 31.12.2025 Třebíč

H&Z Studio Třebíč - je sportovní studio, které provozuje skupinové kondiční cvičení, vždy pod vedením instruktorů.Provozujeme následující sporty:Aktivity: ALPINNING, FITBOX, KRUHOVÝ TRENINGCeny od: 85 KčPlatby: hotovost, předplacený kredit, bankovní převodPermanentka: anoUrčení: bez omezeníUmístění: indoorON-LINE REZERVACE ALPINNING™ - je vlastně taková horská túra vevnitř. Je to sportovní…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

H&Z Studio Třebíč - je sportovní studio, které provozuje skupinové kondiční cvičení, vždy pod vedením instruktorů.

Provozujeme následující sporty:

Aktivity: ALPINNING, FITBOX, KRUHOVÝ TRENING

Ceny od: 85 Kč

Platby: hotovost, předplacený kredit, bankovní převod

Permanentka: ano

Určení: bez omezení

Umístění: indoor

ON-LINE REZERVACE 

ALPINNING™ - je vlastně taková horská túra vevnitř. Je to sportovní aktivita, při níž skupinka lidí pod vedením vyškoleného instruktora chodí na speciálních trenažérech, tzv. alpitracích. U této sportovní aktivity je nezbytným doplňkem hudba, která sportovce v průběhu cvičení vede. Svou kostrou připomíná ALPITRACK běžecký pás, liší se však v jedné zásadní věci: ALPITRACKOVÝ pás na rozdíl od běžeckého musí sportovec rozpohybovat vlastní silou.

FITBOX - Velký sál, parta lidí, muzika pořádně nahlas a co je nejdůležitější – několik speciálně upravených boxovacích totemů. Nezní to skvěle? Fitbox je zkrátka pořádně nadupaný sport, u kterého se vážně zapotíš, ale odměnou ti bude perfektně vypracované tělo. Hodina fitboxu se skládá z několika druhů úderů, které kopírují rytmus hudby a dají se různě kombinovat – navíc každý si občas potřebuje do něčeho pořádně bouchnout nebo kopnout, a proto je fitbox tolik oblíbený. Lekci samozřejmě řídí školený instruktor, který tě naučí základní údery a povede tě celou hodinou. Jelikož se jedná o velice intenzivní cvičení, na konci každé lekce fitboxu nesmí chybět pořádné protažení.

KRUHOVÝ TRÉNING - Kruhový trénink je tréningová metoda (postup, či program), která se skládá z vybraných cviků ( může jich být až 15 v "kruhu") zatěžujících jednotlivé svalové skupiny celého těla buď jednotlivě, nebo v kombinaci po dobu předem určenou. Jedním z hlavních faktorů správně sestaveného kruhového tréninku je určitá délka pauzy (přestávky) mezi jednotlivými cviky. Zpravidla je jen tak dlouhá, aby umožnila cvičícímu pouhý přesun z jednoho stanoviště na druhé. Dalším důležitým faktorem je rychlost provádění daného cviku. Měl by se provádět svižně, v tempu, s cílem provést vyšší počet opakování, nikoliv však na úkor správné techniky provedení. Z tohoto důvodu je volba vhodné zátěže (s ohledem na trénovanost cvičícího) rozhodující a klíčová.

Mapa

Další akce v okolí

Agentura Fanny Praha: Sexem ke štěs…

03.04.2024 - 03.04.2024
Národní dům, Karlovo…

Pikantní komedie o ochladlých vztazích a sexcoachingu.

Wohnout - Unplugged 2024 - Třebíč

06.04.2024 - 06.04.2024
Divadlo Pasáž,…

Wohnouti vyráží na turné do divadel !!

The Backwards 2024 - Třebíč

15.04.2024 - 15.04.2024
Divadlo Pasáž

Kapela THE BACKWARDS přichází s aktuálním programem THE BEATLES ´66 TOUR

Hypnotizér v Moravských Budějovicíc…

16.04.2024 - 16.04.2024
Purcnerova 62, Moravske…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete