Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

IGGY AND THE STOOGES

22.06.2013 Frýdek-Místek

Kus živoucí rockové historie a jedna z nejhlasitějších kapel na světě - to jsou Iggy and the Stooges. V červnu 2013 se vydávají na turné k novému albu Ready to Die a jedinou zastávkou ve střední Evropě bude Frýdek-Místek! The Stooges se přes svou poměrně krátkou existenci (1967-1974) stali jednou z nejvlivnějších kapel rockové historie a jejich třetí album Raw Power z roku 1973 bývá pravidelně v…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Kus živoucí rockové historie a jedna z nejhlasitějších kapel na světě - to jsou Iggy and the Stooges. V červnu 2013 se vydávají na turné k novému albu Ready to Die a jedinou zastávkou ve střední Evropě bude Frýdek-Místek!

 The Stooges se přes svou poměrně krátkou existenci (1967-1974) stali jednou z nejvlivnějších kapel rockové historie a jejich třetí album Raw Power z roku 1973 bývá pravidelně v žebříčcích zařazováno mezi nejlepší alba všech dob. Po jejich rozpadu zahájil frontman Iggy Pop úspěšnou sólovou kariéru, spolupracoval s Davidem Bowiem, vydal řadu alb a objevil se také v několika filmech (mj. kultovní Jarmushův snímek Kafe a cigára). Novou popularitu mu v 90. letech přinesl úspěch filmu Trainspotting, v němž hraje důležitou roli jeho hudba. V roce 2003 se původní Stooges po 30 letech opět sešli ve studiu, aby nahráli několik skladeb pro Popovo sólové album Skull Ring a krátce nato se vrátili i na pódia. Na konci dubna vydávají nové řadové album Ready to Die. 

Iggy and the Stooges zahrají v Areálu stadionu TJ Slezan ve Frýdku-Místku v sobotu 22. června 2013. Koncert začíná ve 20.00. Vstupné je 850 Kč (II. zóna), resp. 1190 Kč (I. zóna). Vstupenky jsou v prodeji v sítích TicketArt, EVENTIM a na www.kulturafm.cz.

 

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete