Statistika našeho portálu

  • 102 314 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

In-line bruslaři do ulic noční Opavy

20.07.2013 - 07.09.2013 Opava

Blade Nights, noční projížďky Opavou známé daleko za hranicemi města, po roce opět vyjely do ulic. První letošní projížďka se uskutečnila 27. dubna. Kromě ní je však v následujících měsících naplánováno dalších 5 projížděk. Jejich trasa zůstává v zásadě stejná jako v minulém roce – opět jde o přibližně 11 km dlouhou trať, která startuje i končí na Horním náměstí a která slibuje projížďku po…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Opava
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Opava
Obec
Opava

Fotogalerie k článku

Blade Nights, noční projížďky Opavou známé daleko za hranicemi města, po roce opět vyjely do ulic. První letošní projížďka se uskutečnila 27. dubna. Kromě ní je však v následujících měsících naplánováno dalších 5 projížděk. Jejich trasa zůstává v zásadě stejná jako v minulém roce – opět jde o přibližně 11 km dlouhou trať, která startuje i končí na Horním náměstí a která slibuje projížďku po cestách a v místech, kde je obvykle bruslařům vstup zapovězen.

Pokud tedy jezdíte rádi na inline bruslích a chcete na cesty vyrazit společně s dalšími nadšenými bruslaři, pak jste v dané soboty zváni vždy v 19.30 hodin na Horní náměstí. Pro celou akci jsou zajištěni organizátoři v reflexních vestách a policejní doprovod. Součástí organizátorského týmu jsou pak také členové Českého červeného kříže. Na každé projížďce budou také probíhat zajímavé soutěže o ceny, které čekají na 10 až 15 účastníků projížďky. "Letos máme pro účastníky připraveno opět mnoho dárečků v podobě energetických nápojů, testovacích jízd na freestyle koloběžkách, možnost vyzkoušet si prstové boty a další. Novinkou je také možnost registrovat se našem webu www.sportovnikurzy.cz vždy v týdnu před samotnou jízdou. Registrovaní bruslaři budou zahrnuti do slosování o nejhodnotnější ceny, kterými jsou inline brusle, sportovní oblečení a další. Budou také informováni formou sms zpráv o případném přeložení termínu Blade Night a o dalších novinkách a akcích spojených s Blade Nights Opava," prozradil jeden z hlavních organizátorů Honza Krejčíř.

V případě zájmu není potřeba se nikde hlásit ani registrovat, stačí jen přijít na Horní náměstí a společně s ostatními vyrazit na trať.

Každý účastník by však měl mít vlastní brusle, přilbu, chrániče a reflexní nebo světelné doplňky. Vyjížďky se konají za hezkého počasí – v případě deště nebo po dešti mokrých cest se akce ruší. Organizátorem letošních Blade Nights jsou SportovniKurzy.cz, Mendelovo gymnázium a město Opava.

Termíny Blade Night 2013:

11. května, 8. června, 20. července, 24. srpna a 7. září. Sraz vždy v 19.30 na Horním náměstí, start vyjížďky je ve 20 hodin.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Dol…

22.06.2024 - 22.06.2024
Dolní Benešov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Dolním Benešově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 15. květen

Dnes má svátek Žofie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete