Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Inspiral Garden 2023 - Plzeň

07.08.2023 - 12.08.2023 Plzeň

Plzeňská oáza kultury se v létě opět otevře. 7. až 12. srpna 2023 zavítá do Plzně kulturní pop-up Inspiral Garden, aby proměnil Šafaříkovy a Smetanovy sady v oázu kreativity a inspirace. Program představuje širokou škálu kulturních aktivit, které zahrnují živé koncerty, silent DJs, diskuse, MINT Fashion Market a food festival národnostních menšin Babylon na plotně. Šestidenní událost slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny příznivce progresivní a alternativní hudební scény.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Šafaříkovy a Smetanovy sady
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Plzeň-město
Obec
Plzeň

Fotogalerie k článku

7. až 12. srpna 2023 zavítá do Plzně kulturní pop-up Inspiral Garden, aby proměnil Šafaříkovy a Smetanovy sady v oázu kreativity a inspirace.

Program představuje širokou škálu kulturních aktivit, které zahrnují živé koncerty, silent DJs, diskuse, MINT Fashion Market a food festival národnostních menšin Babylon na plotně. Šestidenní událost slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny příznivce progresivní a alternativní hudební scény.

Inspiral Garden se může pochlubit špičkovým uměleckým obsazením. Na pódiu se představí vynikající hudební interpreti. Z domácích to bude například písničkářka Amelie Siba, aktuálně jedna nejvýraznějších tváří české alternativní scény, držitel letošních hudebních cen Apollo a Vinyla Mat213, dále špičkový performer na modulární syntezátor Leoš Hort alias HRTL, s live setem vystoupí vyznavač hudebního minimalismu a analogových nástrojů Ventolin a těšit se můžete i na jednu z nejúspěšnějších českých kapel - duo DVA.

Nebudou chybět ani plzeňské kapely. Letos to budou Marcel Gidote's Holy Crab a Blue Chesterfield.

Jejich různorodé žánry a energie zaručují zábavu pro všechny návštěvníky.

Slovenskou hudební scénu bude svým osobitým post-zvukem reprezentovat bratislavské trio Shallov či trnavský punkáč, raper a všestranný muzikant Fvck_Kvlt .

V rámci cyklu polských kulturních akcí PL in PLzeň, které pořádá Polský institut v Praze ve spolupráci  s městem Plzeň, zahraje elektropopová senzace, kapela KAMP!

Inspiral Garden je místem setkání pro všechny, kdo milují kulturu, hudbu a inspiraci. Tato událost vytváří prostředí, kde se mohou lidé propojovat, sdílet myšlenky a objevovat nové umělecké vize. Šafaříkovy a Smetanovy sady se stávají místem, kde se kříží různé kulturní vlivy a kde se můžeme inspirovat nejen hudbou, ale také módními trendy a chutěmi kuchyní různých národnostních menšin.

Doprovodný program bude zahrnovat také diskuzi ve spolupráci s Radiem Wave v rámci podcastu Vlna, kterou bude moderovat Hana Řičicová. Tato diskuse představuje skvělou příležitost pro návštěvníky, kteří se zajímají o kulturní a společenská témata, naslouchat zajímavým rozhovorům a zapojit se do interakce s hosty.

Inspiral Garden je tu pro všechny, kdo touží po kulturním dobrodružství. Bude to pestrý mix zážitků, které připomínají, že kultura je tím, co nás spojuje a obohacuje.

Akce je volně přístupná. Návštěvníci mají možnost Inspiral Garden finančně podpořit dobrovolným vstupným či zakoupením limitované edice módních doplňků.  

Pro ty, kdo chtějí získat přehled o programu události, je k dispozici oficiální webová stránka https://inspiralgarden.cz/program. Zde naleznete informace o časech vystoupení a dalších aktivitách, které Inspiral Garden nabízí.

Mapa

Další akce v okolí

MÍSTNÍ FESŤÁK 2024 - Plzeň

17.05.2024 - 18.05.2024
Anděl

☆ Nepravidelně pořádaný a pokaždé trochu jiný. To je Místní Fesťák, který si letos zapíše již 4. zářez a poprvé se…

Prima FRESH festival 2024 - Plzeň

18.05.2024 - 19.05.2024
Park za OC Plzeň Plaza

Legendy české gastronomie, hvězdné koncerty a talkshow – i to je Prima FRESH festival 2024. To nejlepší z české…

CMMB & Iva Pazderková & Václav NOID…

04.10.2024 - 04.10.2024
Plzeň

CMMB (Cimbálová muzika Milana Broučka) naděluje fanouškům (a i sobě) další parádní koncert k 10. výročí její existence…

Královský košt Plzeň 2024

15.11.2024 - 15.11.2024
PARKHOTEL PLZEŇ – U…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 17. květen

Dnes má svátek Aneta

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete