Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jablonecký kinofest - Jablonec nad Nisou

10.11.2017 - 12.11.2017 Jablonec nad Nisou

JABLONECKÝ KINOFESTIVAL ODSTARTUJE V LISTOPADUJablonečáci se mohou v měsíci listopadu konečně těšit na svůj vlastní filmový festival podpořený Statutárním městem Jablonec nad Nisou a Eurocentrem. KINOFEST 2017 se chystá na 10.–12. 11. a na diváky čeká během pátku, soboty a neděle přesně 20 filmů. První KINOFEST bude ve znamení jabloneckých kin, která během jednoho víkendu představí všechny své…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

JABLONECKÝ KINOFESTIVAL ODSTARTUJE V LISTOPADU

Jablonečáci se mohou v měsíci listopadu konečně těšit na svůj vlastní filmový festival podpořený Statutárním městem Jablonec nad Nisou a Eurocentrem. KINOFEST 2017 se chystá na 10.–12. 11. a na diváky čeká během pátku, soboty a neděle přesně 20 filmů. První KINOFEST bude ve znamení jabloneckých kin, která během jednoho víkendu představí všechny své pravidelné programové cykly, jež je možné během celého roku navštěvovat. Mohou se tedy těšit například na MIMIkiNO, operu na plátně kina nebo na oblíbený Filmbrunch. Festival je určený pro všechny generace a program je velmi různorodý, každý si tak může najít to své.

Celý festival zahájí v pátek slavnostní premiéra filmu Vražda v Orient expresu, kde diváci mají doporučený ne však povinný dresscode ve stylu 30. let, ve kterých se děj filmu odehrává.

Permanentky na festival

stojí 99,- a jsou již v předprodeji. Jejich výhoda je, že jsou přenosné a platí na celý festival. Za cenu jedné permanentky tedy můžete strávit v kině klidně celý víkend. Podrobný program Jabloneckého Kinofestu 2017 můžete najít na webových stránkách kina.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 5. květen

Dnes má svátek Klaudie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete