Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jakub Smolík "60" - narozeninový koncert s hosty - Brno

10.10.2019 Brno

Jakub Smolík, který svými sladce laděnými písněmi oslňuje zejména něžnou část publika, se opět vrací do Brna. Jelikož v září oslaví své 60. narozeniny, připravil na tento rok speciální turné "60". V rámci tohoto turné zavítá ve čtvrtek 10. října 2019 do brněnského Sono Centra, kde ho doprovodí hosté Ilona Csáková, Petr Kolář a skupina Těžkej Pokondr. Předprodej vstupenek startuje v síti Ticketmaster a prostřednictvím služby Goout

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Během své kariéry Jakub spolupracoval s celou řadou osobností české hudební scény, jako např. s herečkou, zpěvačkou a moderátorkou Šárkou Tomanovou, Jiřím Zmožkem, Radoslavem Brzobohatým, Michalem Davidem, v jeho klipech se objevily krásky Petra Voláková nebo Eva Vejmělková.

V roce 2003 byl v anketě Český slavík zvolen skokanem roku. V roce 2005 obdržel zlatou desku za CD Chci ti říct. Jakub patří k českým interpretům s největší fanouškovskou základnou, možná i proto, že jeho koncerty jsou obohaceny humorem i jevištní zábavou, a tedy se od běžného koncertu blíží k zábavné show. Těží ze své image, pěkných skladatelských kousků Z.Bartáka, Fr.Kasla nebo J. Zmožka, ale i vytříbeného vkusu pro výběr cover verzí starších českých šlágrů, které mladší část publika dnes zná především díky němu.

V rámci narozeninového koncertu "60" zazní ty největší hity. Hosté Petr Kolář nebo Ilona Csáková spolu s Jakubem zazpívají duety a dále vlastní písně. Petr Kolář např. složil pro Jakuba velký hit Medový čaj.

Ilona Csáková

Stálice českého popu s hity Tornéro, Amsterdam, Malý vůz, Oh baby baby, Ona ty a ty a já... Ilona Csáková zahájila svou pěveckou kariéru v kapele Laura a její tygři, se kterou nahrála tři řadová alba. Následovala její sólová dráha. Doposud vydala osm sólových desek, jedno "Best of" album 22x Ilona a reedici s názvem Noc kouzelná/To nejlepší. Za rok 1993 získala cenu Objev roku na cenách Gramy a cenu v kategorii Střední proud za rok 1996. V anketě Český slavík se třikrát stala stříbrnou a jednou bronzovou slavicí. V roce 1998 se stala nejprodávanější českou zpěvačkou. Účinkovala také v muzikálech jako Hair/Vlasy, Kleopatra, Tři mušketýři, Golem, Kat Mydlář, Přízrak Londýna a Sibyla –Královna ze Sáby. Za zmínku stojí i role v projektu oratorium Mistr Jan Hus.

Petr Kolář

Zpěvák, muzikálový herec, skladatel, muzikant pocházející z Českých Budějovic. Mezi jeho největší hity patří skladby Vyznání, Ještě že tě, lásko, mám, Den, kdy se vrátí láska (duet s Leonou Machálkovou). Účinkoval v muzikálech: Tři Mušketýři, Kat Mydlář, Vlasy, Krysař, Drákula, Hamlett, Mamma Mia!, Klíč králů, Galileo a další

Těžkej Pokondr

Hudební duo se proslavilo svými coververzemi známých skladeb zahraniční i české popové hudby od šedesátých let až do současnosti. Duo tvoří Miloš Pokorný a Roman Ondráček (název skupiny vznikl z jejich příjmení Pokorný + Ondráček). Autorem většiny jejich textů je Lou Fanánek Hagen. Loni oslavili 22 let na scéně.

Nenechte si ujít narozeninový koncert Jakuba Smolíka s kapelou a hosty. Předprodej od 499,- Ticketmaster a Goout, z obou systému lze zakoupit v prodejně Indies na Poštovské 2.

Mapa

Další akce v okolí

PONOŘ SE aneb oslava 3. narozenin d…

04.05.2024 - 04.05.2024
areál Nové Zbrojovky…

Dvě představení a workshopy. Určeno pro děti od 6 let a jejich rodiče. Kde: Industra a její okolí (Lazaretní 925/9,…

Brněnský Májales 2024 - Brno

11.05.2024 - 11.05.2024
Výstaviště

Brněnský Májales je tradiční studentský festival, který se každoročně koná v Brně. Tento festival je oslavou jara,…

festival Dobrý den Kociánko 2024 - …

30.05.2024 - 30.05.2024
Brno

Brněnské Centrum Kociánka (sociální služby pro zdravotně postižené) se opět otevře široké veřejnosti. A to ve čtvrtek…

Chillibraní 2024 - Brno

07.09.2024 - 07.09.2024
Brno

Chillibraní se koná za každého počasí v sobotu 7. 9. 2024 v areálu Bzzzukot Brno – Židenice na hřišti u kavárny…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 28. duben

Dnes má svátek Vlastislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete