Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jarní festival aneb otevírání sezóny a příprava na Velikonoce 2014 - Borovany

22.03.2014 Borovany

Zpříjemněte si čekání na definitivní odchod mrazivých zimních měsíců zajímavou akcí v malebné jihočeské přírodě, která je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro milenecké páry či přátelské skupiny. Na Borovanském mlýně u jihočeských Borovan se na konci března koná oblíbený "Jarní festival aneb otevírání sezóny a příprava na Velikonoce".Co Vás na akci čekáCelá akce má díky energickému a…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Borovanský mlýn
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Písek
Obec
Borovany

Fotogalerie k článku

Zpříjemněte si čekání na definitivní odchod mrazivých zimních měsíců zajímavou akcí v malebné jihočeské přírodě, která je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro milenecké páry či přátelské skupiny. Na Borovanském mlýně u jihočeských Borovan se na konci března koná oblíbený "Jarní festival aneb otevírání sezóny a příprava na Velikonoce".

Co Vás na akci čeká

Celá akce má díky energickému a podnětnému programu potenciál stát se jednou z nejoblíbenějších jarních akcí celého regionu, neboť organizátoři si pravidelně dávají záležet na kvalitě a profesionalitě nabízených služeb, stejně jako na pestrosti a atraktivnosti jednotlivých aktivit. Během celého dne si můžete prohlédnout zdejší nádhernou farmu, účastnit se dojení zvířecích obyvatel a přiučit se novým dovednostem při výrobě lahodného sýra. Chybět nebudou ani ukázky z velikonočních tradic, jako jsou pletení pomlázky, zdobení kraslic či perníků, soutěž o nejlepší hlavičku či pečení v mlejnské peci.

Na památku si budete moci odnést i některý z rukodělných výrobků, kterými se zdejší řemeslný jarmark bude jen hemžit. K dobré náladě přispěje i náležitý hudební doprovod, který pravidelně zajišťuje některá z jihočeských dechových kapel, zvoucích libozvučným tóny k tanci mladé i ty starší. U Borovan se zkrátka můžete těšit na úchvatný celodenní zážitek, který Vám ukrátí čekání na příchod teplejších jarních dní a prosvětlí Vaši mysl hřejivým optimismem.

Jarní festival aneb otevírání sezóny a příprava na Velikonoce 2014

Těšíme se na vás 22. března 2014.

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Milevsku | září 2024

24.09.2024 - 24.09.2024
Dům kultury Milevsko,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 20. květen

Dnes má svátek Zbyšek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete