Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jaro na mlýně - Vodní mlýn ve Slupi

06.04.2013 Slup

Zveme Vás na akci s názvem Jaro na mlýně, která se bude konat v areálu Vodního mlýna ve Slupi v sobotu 6. dubna 2013 od 10 do 17 hodin. Je to první akce, která se v letošním roce koná na externích památkách TMB, a kterou zároveň zahájíme turistickou sezónu 2013. Přijďte s námi přivítat jaro a hrát si!Pro návštěvníky bude od 10 do 17 hodin v prostorách expozice připraveno několik stanovišť se…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vodní mlýn ve Slupi
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Slup

Fotogalerie k článku

Zveme Vás na akci s názvem Jaro na mlýně, která se bude konat v areálu Vodního mlýna ve Slupi v sobotu 6. dubna 2013 od 10 do 17 hodin. Je to první akce, která se v letošním roce koná na externích památkách TMB, a kterou zároveň zahájíme turistickou sezónu 2013. Přijďte s námi přivítat jaro a hrát si!

Pro návštěvníky bude od 10 do 17 hodin v prostorách expozice připraveno několik stanovišť se zábavnými úkoly a drobnými odměnami pro ty, kteří splní všechny úkoly – to vše s tematikou jara, mlýnů a mlynářství.

Bude-li nám přát počasí, uvijeme si věnečky, které pak pustíme po vodě. Přijďte s námi přivítat do budovy renesančního mlýna jaro! Akce je určena pro širokou veřejnost, zejména pro rodiny s dětmi. Nebudete-li chtít soutěžit, mlýn je otevřen k prohlédnutí i Vám. Čeká Vás výtvarná dílnička, písničky o jaru a mlynářích, rozeznávání obilovin, povídání o mouce a mletí a další program.

V 15 hodin proběhne v rámci této akce oficiální zahájení sezóny na technických památkách za účasti zástupců Technického muzea v Brně, při kterém budou také představena nová loga externích památek ve správě TMB, která byla vytvořena ve spolupráci s Ústavem audiovizuální tvorby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Autorem návrhů nových log památek je Maroš Šmeringai, který pracoval pod pedagogickým vedením MgA. Václava Skácela a M. A. Vladimíra Kovaříka.

Mlýn bude otevřen návštěvníkům na základě zakoupení vstupenky dle regulérního vstupného.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Mapa

Další akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete