Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jeden průkaz nespočet výhod - Knihovny Pardubice

30.10.2017 - 31.12.2020 Pardubice

Jeden průkaz, 12 knihoven a nespočet výhod. Jeden společný průkaz čtenářům nově umožní využívat služby všech knihoven na území města Pardubic. Do tohoto projektu je zapojeno celkem 12 knihoven (Krajská knihovna v Pardubicích a knihovny městských částí Doubravice, Dubina, Dukla, Hostovice, Nemošice, Ohrazenice, Pardubičky, Polabiny, Rosice n. Labem, Staré Čívice a Svítkov). Myšlenka společného…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Jeden průkaz, 12 knihoven a nespočet výhod.

 Jeden společný průkaz čtenářům nově umožní využívat služby všech knihoven na území města Pardubic. Do tohoto projektu je zapojeno celkem 12 knihoven (Krajská knihovna v Pardubicích a knihovny městských částí Doubravice, Dubina, Dukla, Hostovice, Nemošice, Ohrazenice, Pardubičky, Polabiny, Rosice n. Labem, Staré Čívice a Svítkov). Myšlenka společného průkazu našla podporu také u Magistrátu města Pardubic. "Jsme rádi, že můžeme občanům nabídnout službu, která jim mimo jiné umožní další vzdělávání nebo usnadní využívání nabídky knihoven," řekl náměstek primátora Jakub Rychtecký. Ředitelka Krajské knihovny v Pardubicích Radomíra Kodetová dodává: "Po období příprav se nám podařilo ke spolupráci získat 11 knihoven. Chceme sjednotit nabídku pro čtenáře, udržet vysoký standard poskytovaných služeb. Tyto průkazy budou k mání od 1. listopadu. Do konce roku chceme ještě najít místo pro nové 2 biblioboxy, a to na Dubině a v Polabinách. O rozmístění dalších biblioboxů budeme jednat v roce 2018. Chceme tak čtenářům zajistit větší komfort při vracení knih."

Společný průkaz lze pořídit ve všech uvedených knihovnách za cenu 120 Kč, děti a senioři ho pořídí za polovinu. Všichni doufáme, že zavádění nových služeb čtenáře potěší.

Mapa

Další akce v okolí

XV. Evropský šampionát vozítek s pe…

23.06.2024 - 23.06.2024
náměstí

Mezinárodní závod originálních, veselých vozítek s pedály, který se skládá nejen z vlastního rychlostního závodu na…

Rumové Léto Pardubice 2024

03.08.2024 - 03.08.2024
Pardubice

Zveme vás na 3. ročník rumového festivalu v Pardubicích. Jediná akce podobného typu ve východních Čechách. Termín…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete