Statistika našeho portálu

  • 102 248 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jeseník Cup

16.04.2016 Jeseník

Mladí horolezci v Jeseníku – Jeseník Cup 2016Jeseník je tradičním pořadatelem horolezeckých závodů pro mládež již mnoho let. Závody seriálu Českého poháru do 14 let, které svou finanční podporou zaštiťuje Český horolezecký svaz, Město Jeseník a Olomoucký kraj, mají u nás hluboké kořeny. V loňském roce se závodu účastnilo přes 80 lezců z celé České republiky. V letošním roce se bude soutěžit ve…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
v malé tělocvičně Gymnázia Jeseník
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Jeseník

Fotogalerie k článku

Mladí horolezci v Jeseníku – Jeseník Cup 2016

Jeseník je tradičním pořadatelem horolezeckých závodů pro mládež již mnoho let. Závody seriálu Českého poháru do 14 let, které svou finanční podporou zaštiťuje Český horolezecký svaz, Město Jeseník a Olomoucký kraj, mají u nás hluboké kořeny. V loňském roce se závodu účastnilo přes 80 lezců z celé České republiky. V letošním roce se bude soutěžit ve třech kategoriích rozdělených do chlapců a dívek. U10 je pro závodníky do 9 let, kategorie U12 se mohou zúčastnit děti ve věku 10 - 11 let a nejstarší děti v rozmezí 12 a 13 roků budou o vítězství bojovat v kategorii U14. Pro závodníky v jednotlivých kategoriích budou připraveny 2 kvalifikační cesty, které rozhodnou o postupu do finále. O stupně vítězů si to rozdají děti v jedné finálové cestě. Celkem se do finále probojuje 8 lezců v každé kategorii.

A kdy se budete moci na mladé horolezce podívat? Vše se uskuteční v sobotu 16. dubna 2016 od 9:00 hodin v malé tělocvičně Gymnázia Jeseník.

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete