Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

J.J.JAZZMEN Praha

23.05.2014 - 01.05.2016 Praha

J. J. Jazzmen vystupovali už úspěšně na mnoha místech po celém světě, např.: v Čechách, Německu, Dánsku, USA, Anglii, Francii, Švýcarsku, Itálii, na Mittelmer Jazz Cruise… V březnu a v červnu r. 2000 vystupoval v Praze a Berlíně s J. J. Jazzmen vzácný host, bývalý Armstrongův spoluhráč, člen jeho "All Stars", klarinetista Joe Muranyi. V následujícím roce se skupině J. J. Jazzmenn…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

J. J. Jazzmen vystupovali už úspěšně na mnoha místech po celém světě, např.: v Čechách, Německu, Dánsku, USA, Anglii, Francii, Švýcarsku, Itálii, na Mittelmer Jazz Cruise… V březnu a v červnu r. 2000 vystupoval v Praze a Berlíně s J. J. Jazzmen vzácný host, bývalý Armstrongův spoluhráč, člen jeho "All Stars", klarinetista Joe Muranyi. V následujícím roce se skupině J. J. Jazzmenn dostalo té cti, že byla pozvána přímo do "kolébky" jazzu a rodiště Louise Armstronga na slavný "New Orleans Jazz & Heritage Festival", kde vystoupila 3. 5. 2001.

Petra Vlková je výjimečný mladý talent, velmi muzikální, s neuvěřitelným jazzovým cítěním a improvizační invencí. Ve svém bohatém repertoáru má standardy počínaje raným swingem až po be-bop éru. Navíc je to velmi šaramantní mladá dáma. Doprovázená zkušenými J. J. Jazzmen v jejich New Orleans Show, to je velmi zdařilé spojení. 

 

J. J. Jazzmen

J. J. Jazzmen performed with great success in many places all over the world, for example: in Czech Republic, Germany, Denmark, USA, England, France, Switzerland, Italy, Mediterranean Jazz Cruise… A special guest, former colleague of Armstrong's and a member of his "All Stars" band, clarinet player Joe Muranyi, gave a perfomance in March and June 2000 in Prague and Berlin together with J. J. Jazzmen. In the following year, the J. J. Jazzmen group was honoured in receiving to perform on 3. May 2001, at the famous "New Orleans Jazz & Heritage Festival"- the "cradle" of jazz and birthplace of Louis Armstrong.

Petra Vlkova is an exeptional young talent with great musicality, jazz feeling and improvization invention. In her rich repertory are standards from the early swing, to the bebop era. In addition is she a very charming girl ... Petra, accompanied by the experiencet J. J. Jazzmen in theirs New Orleans Show, this is a very delightfull connection.

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Barokní podvečery - Il Pianto Amoro…

18.04.2024 - 18.04.2024
Císařský sál

Árie z oratorií A. Caldary a A. Stradelly & kantáta L᾿Orfeo A. Scarlattiho

Sklářský workshop Suvenýr s Michael…

18.04.2024 - 18.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 18. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální výstavě Michaely Spružinové Pohlednice…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete