Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kamila Dance 2018 - Duchcov

05.05.2018 Duchcov

Tanec patří k nejpřirozenějším projevům lidské rozmanitosti, energie a vnitřních emocí. I proto patří rozmanité taneční přehlídky a festivaly k nejoblíbenějším společensko-kulturním akcím, navštěvovaným účastníky všech věkových kategorií. V této kategorii bychom Vám rádi představili taneční soutěž "Kamila Dance", konanou každoročně v květnu v malebných prostorech kina Lípa v Duchcově.Co zde…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
kino Lípa
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Duchcov

Fotogalerie k článku

Tanec patří k nejpřirozenějším projevům lidské rozmanitosti, energie a vnitřních emocí. I proto patří rozmanité taneční přehlídky a festivaly k nejoblíbenějším společensko-kulturním akcím, navštěvovaným účastníky všech věkových kategorií. V této kategorii bychom Vám rádi představili taneční soutěž "Kamila Dance", konanou každoročně v květnu v malebných prostorech kina Lípa v Duchcově.

Co zde uvidíte

Akci pořádá organizační tým Domu dětí a mládeže "Sluníčko", který přináší po celý kalendářní rok malým i velkým návštěvníkům nepřeberné množství zajímavých setkání a inspirativních podniků. V rámci dalšího ročníku této taneční soutěže Kamila Dance se divákům představí desítky souborů, které se utkají s ostatními v klání o hodnotné ceny. Zajímá-li Vás konfrontace rozmanitých tanečních stylů, přijďte podpořit svého favorita. Vybírat budete moci z pestré nabídky souborů zaměřujících se na breakdance, step, modernu, hiphop a další taneční styly. Potěšující se i skutečnost, že vstupné je spíše symbolické a dostane se Vám za něj několikahodinové inspirativní zábavy.

Kamila Dance 2018

KAMILA DANCE - 22. ročník

Začátek v 11:00 hodin, předpokládaný konec v 15:00 hodin.
Taneční soutěž souborů Ústeckého kraje.

Poplatek pro diváky: 40 Kč

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete