Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Knižní novinka: Jóga pro hubnutí a očistu - celá ČR

26.11.2021 - 31.12.2021 Praha

DOSTAŇTE SE DO ŽIVOTNÍ FORMY S NOVOU KNIHOU OBLÍBENÉ LEKTORKY JÓGY.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

V nakladatelství Cpress vychází kniha Zuzany Klingrové Jóga pro hubnutí a očistu (499 Kč), která vám pomůže vyznat se ve spleti nefunkčních diet a očist. Zuzana Klingrová rovněž věří, že díky józe můžeme poznat sami sebe.

"Má první setkání s jógou byla váhavá, tak jak to u teenagerů často bývá. I přes to, že jsem se závodně věnovala japonskému bojovému umění – judu, tak mě tato východní filosofie příliš neoslovila. Cvičila jsem pozdrav slunci, protože trenéři tvrdili, že je to ideální rozcvička, díky níž budu pružná a mrštná a judo mi půjde lépe," přiznává Klingrová.

 

Díky knize tak najdete odpovědi, jak najít cestu, která skutečně vede ke štíhlému a zdravému tělu. Zkušená lektorka jógy a jógové terapie Zuzana Klingrová připravila srozumitelný návod pro každého, kdo chce definitivně zhubnout a získat tělesnou i duševní rovnováhu. "Očistěte svůj organismus a dostaňte se na ideální váhu podle jógy a ájurvédy – od vhodné stravy přes jógové pozice, dechová cvičení i meditaci až po ájurvédské recepty na vaření pro každý den," 

 

Zuzana Klingrová

Zuzana je spolumajitelkou jógového studia v Praze a programovou ředitelkou Resortu Svatá Kateřina. Studovala ATVS Palestra, Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy a Indu University v USA, kde získala titul Bachelor of Academic in Sport Sciences. Je držitelkou dalších sportovních licencí a osvědčení z různých sportovních odvětví – zdravotní tělesná výchova, potápění, plavání, fitness, výživa a masáže. Věnovala se studiu mnoha stylů jógy, jako jsou například hatha jóga, power jóga, jógová terapie, tantra jóga, kundaliní jóga, jóga pro těhotné a po porodu, yin jóga, fly jóga, restorative jóga. V současné době se hlouběji věnuje tantrickým tradicím v józe a Kriya józe (Para a Ishta yoga). Věří, že skrze jógu poznáváme nejen sami sebe. V roce 2019 vyšla její prvotina Jóga po celý rok.

 

 

 

 

Další akce v okolí

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

Oblíbený Army den opět v Atriu Flor…

18.05.2024 - 18.05.2024
Atrium Flora

Po roce se opět můžete těšit na oblíbený Army den v Atriu Flora. Uskuteční se v sobotu 18. května. Čekat na vás bude to…

UlitaFest 2024 - Praha

18.05.2024 - 18.05.2024
Na Balkáně 2866/17a,…

Ponořte se pod hladinu moře! Poznejte krásy podvodního světa, neztraťte se v Bermudském trojúhelníku, přemožte žraloka.

Svět knihy Praha 2024

23.05.2024 - 26.05.2024
Praha

Pozvání na mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha, jež se opět koná na Výstavišti Praha,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete