Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kouřimská padesátka 2015 - Kouřim

06.05.2017 - 07.05.2017 Kouřim

Do historického města Kouřimi se návštěvníci sjíždějí většinou za obdivováním uchvacujících památek či nasátím mystické středověké atmosféry. V posledních letech se však do povědomí veřejnosti stále více dostává spojení Kouřimi se zajímavou sportovní akcí "Kouřimská 50", která je veřejným amatérským cyklistickým závodem, kterého se účastní stovky cyklistických nadšenců i poloprofesionálů.Co Vás…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Do historického města Kouřimi se návštěvníci sjíždějí většinou za obdivováním uchvacujících památek či nasátím mystické středověké atmosféry. V posledních letech se však do povědomí veřejnosti stále více dostává spojení Kouřimi se zajímavou sportovní akcí "Kouřimská 50", která je veřejným amatérským cyklistickým závodem, kterého se účastní stovky cyklistických nadšenců i poloprofesionálů.

Co Vás zde čeká

Jak již z názvu vyplývá, pro všechny zúčastněné je připravena trasa o výměře 50 kilometrů, vedoucí převážně silnicemi druhých a třetích tříd, vhodnými pro treková, horská i silniční kola (jako bonus si zájemci mohou projet trať dvakrát, čímž se dotace závodu zdvojnásobí).

Musíme však upozornit na skutečnost, že Kouřimská padesátka není jen izolovaným závodem cyklistů, ale zahrnuje i zajímavý a košatý doprovodný program, skládající se z moderované akce s hudebními výstupy, divácké soutěže o jízdní kolo, či exhibic mistrů svých oborů. Na nejmenší návštěvníky čeká několik dětských atrakcí, mezi nimiž hrají prim nafukovací hrad, střelba z luku či houpačky. K dobré náladě a návštěvnické pohodě přispějí stánky s kvalitním občerstvením. Kouřimská padesátka zkrátka představuje ideální tip pro rodinný výlet, během nějž se budou bavit všichni její členové.

Kouřimská padesátka 2017

Vážení fandové cyklistiky,

dovolujeme si Vás pozvat na 9. ročník cyklistického závodu Kouřimská 50 BIKECLNIC 2017 dvoudenní závod pro každého, který se jede v sobotu 6. a v neděli 7. května 2017.

Letos jsme pro Vás připravili velkou novinku. Pravděpodobně jako první v České republice uspořádáme dvoudenní etapový závod pro příznivce silniční cyklistiky a druhý den pro MTB kola. Zároveň rozšíříme naše závody o dětské kategorie a mohou se zůčastnit také rodiče s dětmi. Pro účastníky obou dnů jsme připravili kategorii Kouřimák a Železný Kouřimák. Na tyto speciální kategorie budou letos připraveny PRICE MONEY pro první tři umístěné. 

Start závodu - Kouřimské náměstí

Těšíme se na Vaši účast,

Realizační tým

Orbita Air Tour s.r.o.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Brod 1995 přivítá letos No Name, Ho…

17.08.2024 - 17.08.2024
Český Brod

17. srpna se v Českém Brodě uskuteční v pořadí 11. ročníku hudebního festivalu Brod 1995. Jednodenní přehlídka, která…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete