Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Křepelčí hody na Zámeckém statku Újezd nade Mží 2018

31.03.2018 Újezd nade Mží

K období velikonočních svátků patří již tradičně i pořádání originálních gastronomických akcí, které jsou výborným tipem nejen pro zdatné jedlíky, ale i milovníky neotřelých společenských zážitků. Právě takovou akcí jsou "Křepelčí hody v Újezdu nade Mží", které již několikátým rokem přitahují pozornost návštěvníků z širokého okolí.Křepelčí hody v Újezdu nade Mží 2018Křepelčí hody se budou konat…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámecký statek Újezd nade Mží
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Plzeň-sever
Obec
Újezd nade Mží

Fotogalerie k článku

K období velikonočních svátků patří již tradičně i pořádání originálních gastronomických akcí, které jsou výborným tipem nejen pro zdatné jedlíky, ale i milovníky neotřelých společenských zážitků. Právě takovou akcí jsou "Křepelčí hody v Újezdu nade Mží", které již několikátým rokem přitahují pozornost návštěvníků z širokého okolí.

Křepelčí hody v Újezdu nade Mží 2018

Křepelčí hody se budou konat na bílou velikonoční sobotu dne 31. března 2018 od 10:00 do 18:00 hod. na Zámeckém statku Újezd nade Mží.

Jak si užijeme celý den?

Velikonoční oslavy jara na Zámeckém statku Újezd nade Mží, 14 km od Plzně.Otevření farmářovy stezky plné zvířat ve velikonočním kabátu.Dobrou náladu zažijeme s folklórní skupinou Máj z Blatnic. Šermíři nám zvednou bojovný adrenalin díky šermířským soubojům. Procházkou po areálu spatříme řemeslné stánky s krásnými produkty.Během dne si ochutnáme delikatesy - křepelky plněné velikonoční nádivkou a jiné dobroty.Můžeme se svézt na koni a vytvořit si v dílničkách velikonoční dárek. Nahlédneme do chaloupky, kde uvidíme, jak se u nás žilo v dřívějších dobách.Výstava 100. let zemědělství v Čechách představí hospodaření sto let zpět včetně zemědělských strojů. Pozor-můžeme si podojit kravičku na trenažéru jménem Anděla.A co dál - mobilní planetárium s jarní tématikou pro děti a dospělé.Přijďte se podívat,co se děje ve vesmíru. Těšíme se na vás.

Program:

řemeslný jarmark
mobilní planetárium - Ve vesmíru
vystoupení folklórní skupiny Máj z Blatnic
šermířské vystoupení skupiny Český lev
farmářova jarní stezka plná zvířat
život Keltů u keltských stavení na konci farmy
velikonoční dílničky
včelařství
tanec,hudba, zábava
jízda na koni

Vstupné:

děti do 3 let zdarma, od 4 let : 40,-Kč; dospělí: 80,-Kč

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete