Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Krkonoše Regioncard a Sportmall.cz otevírají cyklistickou sezónu májovým KrKOLOnošením

08.05.2013 Trutnov

Novou tradici pravidelných cyklistických výletů pod vedením zkušených průvodců zahájí letos 8. května Krkonoše Regioncard a sportmall.cz. Májového KrKOLOnošení, které otevírá cyklistickou sezónu a nabídne účastníkům dvě trasy podle stupně obtížnosti, se mohou zúčastnit příznivci cyklistiky všech věkových kategorií i výkonnostních úrovní. Startuje se v 11.30 hodin ve Vrchlabí.    Organizátoři…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Novou tradici pravidelných cyklistických výletů pod vedením zkušených průvodců zahájí letos 8. května Krkonoše Regioncard a sportmall.cz. Májového KrKOLOnošení, které otevírá cyklistickou sezónu a nabídne účastníkům dvě trasy podle stupně obtížnosti, se mohou zúčastnit příznivci cyklistiky všech věkových kategorií i výkonnostních úrovní. Startuje se v 11.30 hodin ve Vrchlabí.    

Organizátoři vyjížďky přizpůsobili obtížnost tratí různým výkonnostním skupinám tak, aby se mohl zúčastnit skutečně každý. "Ani začátečníci se nemusí bát, že by tratě byly extrémně náročné. Vystavěli jsme je tak, aby je mohli zdolat jak zkušení, tak rekreační sportovci," popisuje Matěj Dunka, ředitel Krkonoše Regioncard. Start a cíl je pro obě trasy společný.

Oficiální program začíná ve středu už v 11.00 hodin před kamenným obchodem AR SPORT SNOWBOARDS. Účastníci KrKOLOnošení mohou před startem využít nabídky bezplatného základního servisu kola. Na všechny také čeká hodnotný dárek. "Během celé vyjížďky bude zajištěn kompletní servis a poradenství pro všechny cyklisty. Pro zájemce o žhavé sportovní novinky jsme připravili ukázku těch nejnovějších trendů, které představí naši specialisté, a možnost vyzkoušení testovacích kol," láká milovníky cyklistiky majitel společnosti sportmall.cz Roman Blažek.

Cílem projektu, který bude probíhat během celé letní sezóny, a nabídne tak nadšeným cyklistům několik společných výletů, je zmapovat cyklistické trasy v Krkonoších a přiblížit nejvyšší české hory nejen zkušeným sportovcům, ale i rodinám s dětmi nebo začínajícím cyklistům.

 

Praktické informace

KDY: středa 8. 5. 2013

KDE: Vrchlabí, AR SPORT SNOWBOARDS, Krkonoše

V KOLIK: 11.00 – 17.00

***

Krkonoše Regioncard je účinným nástrojem celoregionálního marketingu, který má pomoct nalákat do Krkonoš nové turisty, zajistit jejich opětovnou návštěvu v budoucnu a navýšit počet dní strávených v regionu. Více na www.regioncard.cz. 

SPORTMALL.CZ je internetová obchodní galerie s outdoorovým zbožím, která nabízí ten nejširší sportovní sortiment na trhu a to za naprosto bezkonkurenční ceny. Profil společnosti se soustředí na sportovní aktivity jako je cyklistika, tenis, kempování, pěší turistika a mnohé další. www.sportmall.cz

Mapa

Další akce v okolí

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Velikonoční veselí 2024 - Špindlerů…

30.03.2024 - 30.03.2024
náměstí

Velikonoční svátky ve Špindlerově Mlýně, zábavné sobotní odpoledne.

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete