Kurzy vaření - Kulinářské centrum Chef Zlín
22.05.2013 - 28.06.2013 Zlín
Nenechte si ujít Kurzy vaření pro veřejnost, ale i profesionály!Čeká na vás:Den Termín Začátek Téma Vedoucí kurzu MenuStředa 22.5.2013 18:00 Thajsko II. Milan Macháček 1 490,00 Kč Tom Khai Kai, Jarní závitky, salát s hovězím masem a mátou s limetkovo koriandrovým dresinkem, Palačinka z rýžové mouky s pečeným banánem v palmovém sirupuStředa …
Adresa a kontaktní informace
- Adresa:
- Kulinářské centrum Chef Zlín V areálu Svit, 42. budova, Zlín (1. patro, vedle Fit Hany Bany)
- Oblast
- Střední Morava
- Kraj
- Zlínský kraj
- Okres
- Zlín
- Obec
- Zlín
Fotogalerie k článku
Nenechte si ujít Kurzy vaření pro veřejnost, ale i profesionály!
Čeká na vás:
Den Termín Začátek Téma Vedoucí kurzu Menu
Středa 22.5.2013 18:00 Thajsko II. Milan Macháček 1 490,00 Kč Tom Khai Kai, Jarní závitky, salát s hovězím masem a mátou s limetkovo koriandrovým dresinkem, Palačinka z rýžové mouky s pečeným banánem v palmovém sirupu
Středa 29.5.2013 18:00 Japonská kuchyně Milan Macháček 1 390,00 Kč předkrm: Sushi mix (California roll, maki roll, nigiri), polévka: Misho shuri wakame (polévka z pasty ze sojových bobů, zeleniny, tofu,řasy Wakame), hlavní jídlo: Yakisoba udon (japonské nudle Udon, mrkev, cibule, zelí, sezamový olej, sojová omáčka), Katsu Buto Yakisu (Vepřová kotleta, sojová omáčka, zázvor)
Pátek 31.5.2013 18:00 Domácí hamburgery Jan Rimpler 1 490,00 Kč předkrm: mleté kuličky z vepřového masa se sušenými meruňkami a jogurtovým, polévka: kukuřičný krém s restovanou šunkou a pažitkou, dresinkem s mátou, hlavní chod: hovězí burger "dvouručák" s pečenou slaninou, zeleninou a salátem, domácí hranolky a česneková majonéza, dezert: rozmarýnové créme brullé
4.6. Úterý 18:00 Kurz studené kuchyně Karel Drápal 1 390,00 Kč chuťovky, finger food, kanapky, chlebíčky, šunkové rolády s ovocem, sýrové závitky, sýrové dortíky, vepřovou roládu, těstovinový salát
7.6. Pátek 18:00 Grilování od A do Z Jan Rimpler 1 490,00 Kč rukola, jahoda, chřest s kousky grilované panenky, kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty, obalená v tyrolském špeku, pečený brambor s máslem, grilovanou zeleninu, česnekový dip, bylinkový dip, švestkový omáčka s chilli, medovo hořčičná omáčka, grilovaný ananas
12.6. Středa 18:00 Kuře od A do Z Milan Macháček 1 390,00 Kč "silná kuřecí polévka s domácími nudlemi
tradiční pečené kuře aneb jak docílit zlaté křupavé kůrky
kuřecí roláda se zeleniovým salátem a bramborovou kaší
tvarohový koláč s ovocem"
14.6. Pátek 18:00 Francie II Miroslav Milučký 1 390,00 Kč Langustinový krém, Foie grass cibulovo-švestkovým chutney, Jarní kuřátko s polentou, křupavou zeleninou a omáčkou Balsamico, Crepes suzette.
19.6. Středa 18:00 Itálie III. Michal Suchánek 1 390,00 Kč "Pomodori Ripieni (plnena rajcata), original pizza margharita, salami, quatro formaggi, zeleninový salát, flambovaný ananas a domácí citronáda s mátou
25.6. úterý 18:00 Řecká kuchyně Milan Macháček 1 390,00 Kč "Studený předkrm Eliés me féta (řecký sýr feta s Kalamaki s olivami marinovanými v olivovém oleji a čerstvých bylinkách)
Stifado arni me lachaniká (jehněčí ragů se zeleninou, podávané s pečenými bramborami ochucené rozmarýnem a česnekem)
Musaka (zapečený lilek s bramborami, mletým masem a sýrovým bešamelem)
Dezert Schiaccia Briaca (koláč s kandovaným ovocem, marinovanými rozinkami v červeném dezertním víně)"
28.6. Pátek 15:00 Hurá prázdniny! Grilování pro rodiče s dětmi 199,00 Kč Grilované kuřecí maso, salát, tortila, špíz z vepřové panenky
Těšíme se na vás!
Mapa






Líbí se vám tento článek a rádi byste, aby se v rubrice Kalendář akcí zobrazoval mezi prvními?
Pošlete SMS zprávu ve tvaru ATLASCESKA 75117 na telefonní číslo 9033350 a článek tak nikdo nepřehlédne!
Cena SMS zprávy je 50 Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele: redakce@atlasceska.cz