Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Letnní program kina Svět - Cheb

01.08.2018 - 31.08.2018 Cheb

3D Kino Svět v Chebu se představujeJedná se o jedno z nejmodernějších zvukově, technicky, světelně a interiérově vybavených kin ve standardu DCI (Digital Cinema Initiatives). Je vybaveno špičkovým zvukovým zařízením Dolby Surround 7.1 a dále technologií 3D, která umožňuje vidět vznášející se objekty přímo před Vámi.Mocný zvuk je střídán hrobovým tichem všude kolem Vás. Excelentní zvukové efekty…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Májová 29, 350 02 Cheb
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

3D Kino Svět v Chebu se představuje


Jedná se o jedno z nejmodernějších zvukově, technicky, světelně a interiérově vybavených kin ve standardu DCI (Digital Cinema Initiatives). Je vybaveno špičkovým zvukovým zařízením Dolby Surround 7.1 a dále technologií 3D, která umožňuje vidět vznášející se objekty přímo před Vámi.


Mocný zvuk je střídán hrobovým tichem všude kolem Vás. Excelentní zvukové efekty Vás vtáhnou do děje filmu a stanete se součástí příběhu. Zcela nové špičkové promítací plátno dává vyniknout křišťálovým barvám i v těch nejmenších detailech. Při příchodu i odchodu Vás oslní světelné efekty. Optimální sklon sálu poskytuje skvělý výhled z každé luxusní lože a na balkonu pohodlného sedadla.

Kapacita: 109 návštěvníků si v kině Svět sedne do pohodlných luxusních sedaček v přízemí (s obsluhou) a 127 lidí se rovněž pohodlně usadí na balkóně. Balkón na konci roku 2016 prošel celkovou rekonstrukcí, za finanční podpory Města Cheb a Státního fondu kinematografie. Balkónové sezení je tedy velmi komfortní.

Pro naše imobilní návštěvníky je připraven bezbariérový přístup na balkón a pro jejich doprovod pohodlná sedadla.

V kině Svět si můžete během promítání objednat cokoli k pití /vaříme výbornou kávu/ a pokud budete mít chuť, dostanete na stůl pizzu nebo drobné pochoutky.

Nenechte si ujít filmy v 3D kvalitě. 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 19. květen

Dnes má svátek Ivo

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete