Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Marcela Holanová v Turnově

01.10.2013 Turnov

Hned první den v říjnu, tedy 1. 10. 2013 od 19:00 hodin začne koncert Marcely Holanové v Kulturním centru Turnově koncert zpěvačky s ojedinělou a nezaměnitelnou barvou hlasu.Marcela Holanová zazpívá za doprovodu své nové kapely své největší hity, ať už je to Ráno, Cesty lásek, Jestli je na nebi Bůh, Žárlím a další. Zazní sólově i původně duet s Karlem Gottem Čau lásko, který Marcela tradičně…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kulturní centrum v Turnově
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Turnov

Fotogalerie k článku

Hned první den v říjnu, tedy 1. 10. 2013 od 19:00 hodin začne koncert Marcely Holanové v Kulturním centru Turnově koncert zpěvačky s ojedinělou a nezaměnitelnou barvou hlasu.

Marcela Holanová zazpívá za doprovodu své nové kapely své největší hity, ať už je to Ráno, Cesty lásek, Jestli je na nebi Bůh, Žárlím a další. Zazní sólově i původně duet s Karlem Gottem Čau lásko, který Marcela tradičně zpívá bez doprovodu kapely, aby vynikl její silný a sytý hlas. Připomeňme i její poslední CD v bigbítovém provedení: "Jestli je na nebi Bůh" (Největší hity trochu jinak), neboť tomto duchu celý její koncert bude. Pokud vás zajímá složení kapely, pak je to Radek Neumann - kytara, Pavel Novák - kytara, Michal Voldán - baskytara a Mika Ronos - bicí, který se v programu blýskne i exkluzivním sólem. Mimochodem Mika si svou účastí v pořadu Česko - Slovensko má talent vysloužil pozvání na aktuální turné Lucie Bílé.

Prvních deset fanoušků Marcely, kteří se přihlásí na adrese agentury (rossler@irossler,cz) dostane voucher k nákupu dvou vstupenek za cenu jedné.

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Další akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Sváteční auto moto farmářské a bleš…

28.10.2024 - 28.10.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete