Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Metody výslechu a získávání informací - Ostrava

02.10.2020 Ostrava

Naproti vám sedí podezřelý. Říká pravdu nebo lže? Je svědek nebo zločinec? Jak se mu dostat pod kůži? Chcete vědět, jak vyšetřovatelé čtou mysli a jak se dostávají k pravdě? Pro velký zájem přidáváme ještě jednu možnost poslechnout si zajímavou přednášku kriminálního psychologa Ondreje Kubíka.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Naproti vám sedí podezřelý. Říká pravdu nebo lže? Je svědek nebo zločinec? Jak se mu dostat pod kůži? Chcete vědět, jak vyšetřovatelé čtou mysli a jak se dostávají k pravdě? Pro velký zájem přidáváme ještě jednu možnost poslechnout si zajímavou přednášku kriminálního psychologa Ondreje Kubíka. Večer nám přiblíží metody výslechu a získávání informací, které se u nás používají, a prozradí nám, jak se dají poznatky z psychologie využívat v trestně-právních situacích. Bavit se budeme například i o tom, jak se liší výslech mladistvých, dospělých či osob s nižším intelektem. Zapojte své šedé mozkové buňky, tento večer nás něco naučí! 

Mgr. et Mgr. Ondrej Kubík, PhD
je slovenský kriminální psycholog, právník a bezpečnostní analytik. Kubík je uznávaný expert na psychologické posuzování věrohodnosti, vyšetřovací a kriminální psychologii, psychologii práva, psychologii propagandy, psychologii extrémizmu, technologii propagandy a psychologii informační bezpečnosti. Víc jak deset let působil jako odborný konzultant Policejního sboru – kriminální psycholog na účely psychologického posuzování věrohodnosti výpovědí svědků, podezřelých a obviněných. V současnosti se zabývá problematikou psychologie manipulace lidského chování, psychologií propagandy a extremizmu, experimentální a provokační propagandou a technologií informační války v kontextu mezinárodního práva ozbrojených konfliktů a mezinárodního práva informační bezpečnosti.

Vstupenky: bit.ly/MetodyVyslechu0210

Mapa

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Ostrava

27.09.2024 - 28.09.2024
Landek park

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Královský košt Ostrava 2024

01.11.2024 - 01.11.2024
Kulturní centrum Akord…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Byť na jeden jediný den... 2024 - O…

20.03.2024 - 20.03.2024
Stará aréna

Projekce dokumentárního filmu režiséra Davida Ondříčka AUM o první návštěvě Jeho Svatosti 14. dalajlamy v Praze v únoru…

B3 Čajkovského Klavírní koncert 202…

21.03.2024 - 21.03.2024
Kino Vesmír

Mladá americká klavíristka Claire Huangci se představí v Druhém klavírním koncertu P. I. Čajkovského.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete