Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mezinárodní festival dechových orchestrů 2015 - Letovice

09.05.2015 - 10.05.2015 Letovice

Pokud byste si mezi mnoha hudebními směry a odvětvími vybrali k poslechu klasickou dechovku, jistě se necháte pozvat v průběhu května do nádherného zámku v Letovicích, kde na Vás čeká další ročník oblíbeného "Mezinárodního festivalu dechových orchestrů". Účastní se jej malé i velké dechové soubory, které svou tradiční hudbou dělají po celý festivalový víkend stovkách natěšených posluchačů.Na co…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
zámek Letovice, Kulturní dům
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Letovice

Fotogalerie k článku

Pokud byste si mezi mnoha hudebními směry a odvětvími vybrali k poslechu klasickou dechovku, jistě se necháte pozvat v průběhu května do nádherného zámku v Letovicích, kde na Vás čeká další ročník oblíbeného "Mezinárodního festivalu dechových orchestrů". Účastní se jej malé i velké dechové soubory, které svou tradiční hudbou dělají po celý festivalový víkend stovkách natěšených posluchačů.

Na co se můžete těšit

Vysoká kvalita a umělecká úroveň je zajištěna nezměrnou péči pořadatelů, kteří po celý rok pečlivě vybírají to nejlepší z domácí i zahraniční produkce kvalitní dechovky. Mezinárodní účast koresponduje s finančním příspěvkem Mezinárodního visegrádského fondu, který je tradičním donátorem této stále oblíbenější hudební akce. Za všechna hodnocení mluví o kvalitě festivalu pohled do rozzářených tváří zúčastněných diváků, kteří si mohou vybrat z několika desítek souborů, hrajících rozmanitý repertoár lidových a klasičtějších skladeb.

Samozřejmostí je pak i sobotní společenský večer s lahodným občerstvením, které Vám do žil jistě vlije dostatek energie, kterou budete potřebovat při následné taneční zábavě. Věříme, že Vás nabídka tohoto festivalu zaujme a že o něm budete informovat všechny milovníky dechovky ve Vašem okolí.

Mezinárodní festival dechových orchestrů 2015

Zatím poslední ročník festivalu dechových orchestrů se v Letovicích konal ve dnech 11. - 12. května 2013. Další, v pořadí již IV. ročník se uskuteční v roce 2015.

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete