Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mezinárodní hudební festival Ostrovy hudby 2013 - Karviná

11.06.2013 - 18.06.2013 Karviná

Každého z pochybovačů a škarohlídů tvrdících, že v Karviné nelze navštívit žádnou zajímavou kulturní akci bychom v této kapitole rádi přesvědčili o fatálním omylu. Přinášíme Vám totiž pozvánku na další ročník výjimečného "Mezinárodního hudebního festivalu Ostrovy hudby", který se koná již více než dvacet let. Jedná se o unikátní setkání dětských a mládežnických sborů všech typů, které se…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Každého z pochybovačů a škarohlídů tvrdících, že v Karviné nelze navštívit žádnou zajímavou kulturní akci bychom v této kapitole rádi přesvědčili o fatálním omylu. Přinášíme Vám totiž pozvánku na další ročník výjimečného "Mezinárodního hudebního festivalu Ostrovy hudby", který se koná již více než dvacet let. Jedná se o unikátní setkání dětských a mládežnických sborů všech typů, které se soustavně věnují sborovému zpěvu a orchestrálním vystoupením.

Na co se můžete těšit

Do severomoravské Karviné se pravidelně v květnu sjíždějí ty nejlepší soubory z České republiky, ale i Německa, Polska, Rakouska, Ruska, Řecka či exotického Japonska. Hlavním mottem pořadatelů je nechat v plné kráse projevit zpěv, jako svébytný projev radosti, citu a štěstí. Navštívíte-li jednotlivá vystoupení konaná v rámci festivalu, můžete se na vlastní oči přesvědčit, že díky talentu i nezdolné píli se účinkujícím v desítkách souborů daří naplňovat motto organizátorů v plné míře. Mezi nejtradičnější účastníky patří domácí sbor Permoník, který je již několik desetiletí hlavní základnou mladých talentovaných pěvců a pěvkyň.

Udělejte si proto v květnu čas a zajeďte podpořit sborové pěvce a pěvkyně na startu jejich budoucí umělecké dráhy.

Mezinárodní hudební festival Ostrovy hudby 2013

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete