Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Michal Viewegh v Café Knihcentrum - Olympia Brno Modřice

14.12.2012 Modřice

Z důvodu vážných zdravotních problémů pana Viewegha křest odvolán!!!Děkujeme za pochopení.V pátek 14. prosince v 16 hodin v naší literární kavárně Michal Viewegh pokřtí svou právě dokončenou audio verzi posledního díla Mráz přichází z hradu, kterou načetl Jiří Dvořák. Na křest audioknihy bude navazovat autorské čtení, beseda a autogramiáda. Chtěla bych Vás proto srdečně pozvat do knihkupectví…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Olympia Brno - venkov, Modřice, U Dálnice 777. Café Knihcentrum
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Modřice

Fotogalerie k článku

Z důvodu vážných zdravotních problémů pana Viewegha křest odvolán!!!

Děkujeme za pochopení.

V pátek 14. prosince v 16 hodin v naší literární kavárně Michal Viewegh pokřtí svou právě dokončenou audio verzi posledního díla Mráz přichází z hradu, kterou načetl Jiří Dvořák.

Na křest audioknihy bude navazovat autorské čtení, beseda a autogramiáda. Chtěla bych Vás proto srdečně pozvat do knihkupectví KNIHCENTRUM Caffé v OC Olympia Brno na setkání s tímto naším předním spisovatelem.

V knize Mráz přichází z hradu se autor odvážně pohybuje na nejzazší hranici svobody slova a před očima čtenáře vytváří napínavou a zábavnou koláž, která je navzdory vší nadsázce nebezpečně pravdivým obrazem současného Česka. Můžeme se tak dočíst o krásné makléřce Dianě a novináři Markovi Konwickim, kteří objeví šokující videonahrávku z tajného setkání Václava Klause s Vladimirem Putinem, o tom, že pražský primátor Bohuslav Svoboda veřejně vyzve na šermířský souboj kmotra Romana Janouška….

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 19. květen

Dnes má svátek Ivo

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete