Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mikulášský prodloužený víkend na horách - Josefův Důl

29.11.2012 - 02.12.2012 Josefův Důl

Srdečně zveme vás i vaše děti na mikulášský pobyt na horách v hotelu Peklo, který je jako stvořený pro děti. Prožijte s námi prodloužený víkend plný zábavy a odpočinku. Pro děti bude připraven 2x denně program, pro rodiče pak sportovně relaxační a výtvarné aktivity. Chybět nebude ani Mikuláš se svou nadílkou. Program na tomto pobytu je vhodný pro děti ve věku od 2 do 7 let.Poloha:Hotel Peklo se…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Srdečně zveme vás i vaše děti na mikulášský pobyt na horách v hotelu Peklo, který je jako stvořený pro děti. Prožijte s námi prodloužený víkend plný zábavy a odpočinku. Pro děti bude připraven 2x denně program, pro rodiče pak sportovně relaxační a výtvarné aktivity. Chybět nebude ani Mikuláš se svou nadílkou.

Program na tomto pobytu je vhodný pro děti ve věku od 2 do 7 let.

Poloha:

Hotel Peklo se nachází v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor, v nadmořské výšce 900 m.n.m., na polosamotě nad obcí Josefův Důl, v oblasti zvané Peklo. Klidné a zdravé prostředí, krásná okolní příroda i služby nabízené hotelem, to vše přispívá ke strávení příjemného a ničím nerušeného pobytu rodin s dětmi. Hotel má čtyři krásně vybavené dětské herny a spoustu drobností, které Vám usnadní Vaší dovolenou (jídelní židličky, vaničky, nočníky, přebalovací pulty, koše na pleny, podnožky k umyvadlům, dětské postýlky, dětské záchody, přípojka na odsávačku babyvac). Kuchyňka pro rodiče je vybavena mikrovlnkou, lednicí, varnou konvicí, sterilizátory, kojeneckou váhou, dětskými příbory, prostírkami, nádobím... Interiér hotelu pro děti pak příjemně doplňují zábavné a interaktivní panely ve všech prostorách hotelu. V zimě naleznete sjezdovku hned u recepce, letním lákadlem pak je obrovská soustava dětských hřišť propojených skluzavkami, s herními prvky, kolotočem, péráky a pískovišťaty. Celoročně pak můžete využívat vnitřní krytý slanovodní bazén, vhodný nejen pro kojenecké plavání. Hotel i jeho restaurace jsou nekuřácké.

13 km je vzdálen Jablonec nad Nisou, kde můžete navštívit bazén, přehradu, muzeum skla a bižuterie, bowling, squash centrum, tenisové kurty. V nedalekém Liberci se nachází ZOO, Botanická zahrada, Ještěd, zábavní středisko s vodním světem Babylon. Dále můžete podniknout výlety na zámky Sychrov, Hrubý Rohozec, Frýdlant a výlet do Českého ráje.

V těsné blízkosti hotelu se nachází cca 300m dlouhá sjezdovka a v bezprostřední blízkosti pak sjezdovka o délce cca 650m. Další možnosti lyžování: Bedřichov, Špičák a Severák. Běžkaři jistě ocení zdejší bežecké tratě, které navazují na tratě Jizerské magistrály.

Ubytování:

tří a čtyřlůžkové pokoje a apartmány s vlastním nebo nově zrekonstruovaným společným sociálním zařízením. Hotel má celkem 19 pokojů - 11 s vlastním a 8 se společným sociálním zařízením na chodbě. Pokoje nebo apartmány s vlastním sociálním zařízením jsou většinou mezonetové, sociální zařízení na těchto pokojích není zrekonstruované. Pokoje se společným SZ na chodbě mají umyvadlo s teplou a studenou vodou.

Strava:

polopenze nebo plná penze (dle objednávky), snídaně formou švédského stolu, obědy a večeře výběrem ze 2-3 jídel. Strava je vhodná pro děti od cca. 2 let - jedná se o stejnou stravu, kterou mají dospělí, pouze je méně solená a kořeněná. Pro děti, které mají objednanou polopenzi nebo plnou penzi, je v ceně zahrnuta dopolední a odpolední svačinka. Pitný režim je zajišten formou aquabaru.

V případě polopenze je možné za příplatek dokoupení obědů přímo na místě nebo v restauraci hotelu formou výběru z jídelního lístku.

Vybavení objektu:

vnitřní klubový bazén (8x4m)

sauna

4 dětské herny

soustava venkovních dětských hřišť

stolní fotbal

nekuřácká restaurace

úschovna kol a lyží

WiFi připojení na internet

parkoviště v areálu hotelu (zdarma)

Doprava:

vlastní

Ceny:

dospělá osoba pobyt s polopenzí (pokoj s vlastním SZ) 2.590,- Kč

dospělá osoba pobyt s polopenzí (pokoj se společným SZ) 2.190,- Kč

dospělá osoba příplatek za plnou penzi (obědy) 300,- Kč

dítě 24-36 měsíců bez lůžka, se snídaní a programem 1.290,- Kč

dítě 24-36 měsíců bez lůžka, s polopenzí a programem 1.470,- Kč

dítě 3-7 let ubytování, polopenze a program (pokoj s vlastním SZ) 2.130,- Kč

dítě 3-7 let ubytování, polopenze a program (pokoj se společným SZ) 1.890,- Kč

dítě příplatek za plnou penzi (obědy) 180,- Kč

lůžko pro dítě do 3 let /pobyt (pokoj s vlastním SZ) 660,- Kč

lůžko pro dítě do 3 let /pobyt (pokoj se společným SZ) 420,- Kč

dětská postýlka /pobyt 160,- Kč

poplatek za neobsazené lůžko /pobyt 600,- Kč

poplatek za psa /pobyt 315,- Kč

Cena zahrnuje:

3x ubytování ve vícelůžkových pokojích a apartmánech s vlastním nebo společným sociálním zařízením (=SZ)

polopenze nebo plná penze (pro děti, které mají objednanou polopenzi nebo plnou penzi, je v ceně zahrnuta dopolední a odpolední svačinka)

herna pro děti s celodenním volným přístupem

2x denně ve vyhrazených hodinách program pro děti

mikulášská nadílka

1x denně aqua aerobik pro rodiče

1x za pobyt návštěva sauny

1 hodina bazénu/den - mimo dne příjezdu a odjezdu (individuální využití)

poplatek za aquabar (volně přístupné barely s vodou)

"Balíček komplet" pojištění (viz rubrika Pojištění - Pojištění klientů)

zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje:

rekreační poplatek 17,-Kč/dospělá osoba/den a 2,-Kč/dítě s lůžkem/den. Tento poplatek se platí přímo na místě na recepci.

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete