Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mikulášský víkend s dětmi na Šumavě

06.12.2013 - 08.12.2013 Kašperské Hory

Již po několikáté zveme Vás - ale hlavně Vaše děti - v předvánočním čase na Šumavu na náš tradiční mikulášský víkend. Za dětmi přijde s nadílkou Mikuláš v doprovodu anděla a čerta - letos ovšem nikoliv do hotelu, ale přímo na tajemný hrad Kašperk, který zcela výjimečně v tuto roční dobu otevře svou bránu jen pro nás!Na letošní mikulášský víkend jsme si pro naše malé hosty přichystali krásný…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Již po několikáté zveme Vás - ale hlavně Vaše děti - v předvánočním čase na Šumavu na náš tradiční mikulášský víkend. Za dětmi přijde s nadílkou Mikuláš v doprovodu anděla a čerta - letos ovšem nikoliv do hotelu, ale přímo na tajemný hrad Kašperk, který zcela výjimečně v tuto roční dobu otevře svou bránu jen pro nás!

Na letošní mikulášský víkend jsme si pro naše malé hosty přichystali krásný program na celé sobotní odpoledne: uděláme si výlet na hrad Kašperk, od Veroniky se dozvíme spoustu zajímavých věcí o životě na hradě i v podhradí a na závěr přijde to nejlepší - mikulášská nadílka přímo v purkrabství hradu Kašperk. Mikuláš bude předčítat z velké knihy pochval (a malých hříchů) a na závěr každé z dětí obdaruje mikulášskou nadílkou.
Po návratu z hradu bude ve společenské místnosti hotelu přichystáno teplé občerstvení a děti se mohou podívat na pohádku Anděl páně, která se právě na hradě Kašperk a v jeho okolí natáčela.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete