Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Miloš Zapletal: Nesmrtelní. Slavní mladí staříci - Ostrava

13.11.2018 Ostrava

Miloš Zapletal představí slavné mladé staříkyMiloš Zapletal je farmářem. Dříve byl redaktorem, scenáristou, dramaturgem, producentem a prezidentem Miss České republiky. Postupně byl také manažerem Karla Kryla, Marie Rottrové, Olympicu, Lucie Bílé a dalších. Po prodeji Miss České republiky koupil Farmu Blaník, která se věnuje rodinám s dětmi, a zabývá se psaním.NesmrtelníKniha Nesmrtelní Miloše…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Miloš Zapletal představí slavné mladé staříky

Miloš Zapletal je farmářem. Dříve byl redaktorem, scenáristou, dramaturgem, producentem a prezidentem Miss České republiky. Postupně byl také manažerem Karla Kryla, Marie Rottrové, Olympicu, Lucie Bílé a dalších. Po prodeji Miss České republiky koupil Farmu Blaník, která se věnuje rodinám s dětmi, a zabývá se psaním.

Nesmrtelní

Kniha Nesmrtelní Miloše Zapletala přibližuje čtenářům aktivity mnoha známých osobností navzdory jejich pokročilému věku. Vybral si 43 slavných "mladých staříků", jak je nazývá, jejichž průměrný věk je 86 let.

V této knize najdete například Zdeňka Svěráka, Karla Gotta, Jiřinu Bohdalovou, Jiřího Suchého, Milana Lasicu a další. Autor knihy si povídal a napsal o současnosti i plánech dalších významných osobností, například o astronomu Jiřím Grygarovi, dirigentu Liboru Peškovi, režiséru Václavu Vorlíčkovi, politiku Karlu Schwarzenbergovi, světoznámém fotografu Janu Saudkovi, profesoru Pavlu Pafkovi, anebo o olympijské vítězce Daně Zátopkové.

Nesmrtelní dokazují, že v každém věku je možné být aktivní, pracovat, tvořit nebo se věnovat svým koníčkům. Jsou návodem těm, kteří si ve vyšším věku se stárnutím mnohdy nevědí rady.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

 

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt Ostrava 2024

01.11.2024 - 01.11.2024
Kulturní centrum Akord…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

R4 Alexandra Dovgan 2023 - Ostrava

22.04.2024 - 22.04.2024
Kino Vesmír

Poprvé v České republice se představí právě v Ostravě se svým recitálem mladá šestnáctiletá pianistka Alexandra Dovgan.…

Čarodějnice na Slezskoostravském hr…

27.04.2024 - 27.04.2024
Slezskoostravský hrad

Oblíbené čarodějnice se po několikaleté pauze vrací na Slezskoostravský hrad.

B4 Závěrečný koncert 70. sezóny 202…

02.05.2024 - 02.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete