Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

MINT: Brno Fashion Market

15.12.2018 - 16.12.2018 Brno-město

Připravit si břicho na vánoční nacpávání, uvolnit se od každoročního shonu a ještě u toho vyřešit poslední dárky. To všechno zvládnou návštěvníci letos posledního předvánočního MINT: Brno Fashion Marketu, který je naplánovaný na víkend 15. a 16. prosince. Díky němu se lidé podívají do netradičního industriálního prostoru Mosilana Hub na Křenové 19. Ze skvělé nabídky oblečení, módních i bytových doplňků, kosmetiky a dobrot si vyberete ty nejlepší dárky pro celou rodinu i přátele.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
druhé patřo brněnského Mosilana Hubu na Křenové ulici
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-město

Fotogalerie k článku

MINT Market se tentokrát odehraje v druhém patře, pro návštěvníky ale bude dostupné i čtvrté patro Mosilana Hubu. Během marketu zde budou mimořádně otevřené umělecké ateliéry, které rozhodně stojí za návštěvu. Vstup na celou akci je zdarma a bezbariér. Pejsci a děti jsou vítáni.

MINT: Fashion Markety vyhledávají lidé, kteří touží po originalitě, myslí na životní prostředí a udržitelný rozvoj. "Naši zákazníci hledají produkty, které vynikají nad ostatními. Jsou originální, lokální a často přírodní. Těsně před Vánoci jsme jim ke zboží, na které jsou zvyklí, přichystali ještě gastronomické nebe. Pozvali jsme totiž i nejvybranější výrobce dobrot a lahůdek," popsal ředitel festivalu Zbyněk Hanko.

A v předvánočním období nemohou chybět ani tradiční laskominy. "Přivezeme s sebou perníčky, kolekce vánočního cukroví ve stylu první republiky v dárkové krabičce, sněhové sušenky, zlomkovou čokoládu nebo třeba naše originální rakvičky. Na festivalu k tomu uvaříme i výbornou kávu Xanadu," nalákala například Markéta Sládečková, majitelka brněnské zakázkové cukrářské dílny Tak to upeč.

Na své si přijdou i milovníci nevšedních dobrot, které mohou pod stromeček nadělit svým blízkým. Třeba skleníčkové dobroty od Veroniky Bryjové s její značkou Violka. "Nabídneme speciální marmelády a jamy, chutney, bylinková pesta nebo luxusní sirupy. Určitě přichystáme i stylové dárkové krabičky pod stromeček. A samozřejmě spoustu ochutnávek," uvedla Bryjová.

MINT: Fashion Markety lákají každým rokem nové zákazníky. První festival v roce 2010 ovládl brněnskou Zbrojovku. A od té doby si našel mnoho stálých návštěvníků, kteří si nenechají ujít jediný trh. Třeba Renata Nešporová se nám svěřila na MINT: Brno Fashion Marketu, který se konal poslední listopadový víkend. Zrovna si tam vybírala nový prstýnek od své oblíbené značky Totumo. "Zatím jsem navštívila všechny ročníky brněnského festivalu. Rozhlížím se tu hlavně po oblečení a špercích. A teď před Vánoci samozřejmě po dárcích, protože jsou originální a vždy s nimi potěším. Pro poslední inspiraci zamířím určitě i do Mosilany," prohlásila Nešporová.

MINT: Brno Fashion Market 34
15. - 16. 12. 2018
Mosilana Hub, Křenová 19
So: 11:00 – 18:00
Ne: 10:00 - 17:00

Mapa

Další akce v okolí

Noční běh pro Světlušku pokračuje v…

04.04.2024 - 04.04.2024
Špilberk

Již třetí letošní Noční běh pro Světlušku hostí jihomoravská metropole Brno. Ve čtvrtek 4. dubna opět ve 21 hod.…

15. ročník Brno Art Week 2024

22.04.2024 - 28.04.2024
Galerie TIC

Brno Art Week je platformou, která každoročně organizuje jedinečný festival věnovaný výtvarnému umění. Brněnská muzea,…

Expediční kamera 2024 - Brno

24.04.2024 - 24.04.2024
Brno

Expediční kamera míří do Brna! Největší cestovatelská a outdoorová akce a nejlepší filmy sezóny z celého světa s…

PONOŘ SE aneb oslava 3. narozenin d…

04.05.2024 - 04.05.2024
areál Nové Zbrojovky…

Dvě představení a workshopy. Určeno pro děti od 6 let a jejich rodiče. Kde: Industra a její okolí (Lazaretní 925/9,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete