Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Šikland - Westernové městečko Šiklův mlýn

02.05.2015 - 03.05.2015 Zvole

Světová superhvězda Petr Pilát "Pilník" na prvním ročníku večerního závodu Extrém show na Šiklově mlýně   Šiklův mlýn u Zvole nad Pernštejnem pořádá o víkendu 2. a 3. května Mistrovství České republiky v Cross Country Open. Novou závodní trať přijedou pokořit nejlepší motokrosoví jezdci. Již nyní je přihlášeno více než 170 jezdců všech věkových kategorií můžu i žen. Vrcholem sobotního dne bude…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Šikland - Westernové městečko Šiklův mlýn, Zvole 49
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Zvole

Fotogalerie k článku

Světová superhvězda Petr Pilát "Pilník" na prvním ročníku večerního závodu Extrém show na Šiklově mlýně   

Šiklův mlýn u Zvole nad Pernštejnem pořádá o víkendu 2. a 3. května Mistrovství České republiky v Cross Country Open. Novou závodní trať přijedou pokořit nejlepší motokrosoví jezdci. Již nyní je přihlášeno více než 170 jezdců všech věkových kategorií můžu i žen. Vrcholem sobotního dne bude první ročník speciálního večerního závodu Extrém show na Rodeo aréně, kde budou zvuk motorek doprovázet pyrotechnické a světelné efekty. Na trať se proti sobě postaví vždy dva jezdci a konečný vítěz získá až 5 000 Kč od samotného mezinárodního mistra ČR a účastníka prestižních světových závodů ve freestyle motokrosu, Petra Piláta "Pilníka". Navíc bude celý závod ještě doplněn exhibicí mistra ČR v moto trialu Pavla Balaše. Pokud máte nutkání změřit své síly s profesionály, jen do toho. Určité závody jsou otevřené a může se jej zúčastnit každý, kdo splňuje podmínky závodu. Standardní vstupné na závod je pak 80 Kč pro dospělé a 40 Kč pro děti do 12 let. Nenechte si ujít víkend plný zábavy a adrenalinu.  

MČR v Cross Country Open 2015 vám kromě mistrovských závodů v MČR I., II. a III. výkonnostní třídy, připraví i sobotní závod jednotlivců HOBBY bez licencí, do kterého se může přihlásit každý z vás. Navíc je pro všechny jezdce připraven v sobotu odpolední závod dvojic "O pohár Šiklova mlýna". Opět se nám představí i jezdci kategorie KADET 125 od 12 do 16 let a nebude chybět závod MČR Juniorů v obou třídách 50 a 65 ccm se závodníky ve věku od 5 do 11 let, který startuje v neděli již v 8:30.  

Hlavním zážitkem však bude sobotní večerní speciální závod Extrém show. Na trati s různými překážkami se proti sobě postaví vždy dva závodníci, dokud nezůstane jen jeden. Závod je určen pro profi i hobby jezdce a registrace je od 18:30 u Rodeo arény. Výhry se rozdávají do desátého místa. Hlavní výhru až 5 000 Kč přijede předat Petr Pilát "Pilník", který se pomalu zotavuje po vážném zranění, kdy se před více jak měsícem zřítil z 9 metrů při tréninku triku jménem superman. Petr na Šiklově mlýně není však poprvé, v 10 letech zde jel svojí první exhibici a v roce 2012 slavnostně otevíral závodní trať na Šiklově mlýně.
Po celý víkend v areálu samozřejmě nebude chybět občerstvení a to v podobě pivečka, svařáku či grilovaných nebo uzených specialit. Pro ještě více pohodový víkend si můžete po náročné sobotě objednat masáže, solárium, nebo vířivku.

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete