Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Módní událost Grace'n'Glamour - Praha

15.06.2013 Praha

Grace'n'Glamour - tváří v tvář českým návrhářůmMódní událost Grace'n'Glamour představuje na naší módní scéně kontrast k již zavedeným akcím. Prodejní prezentace českých módních návrhářů a šperkařů každému z návštěvníků nabízí osobní kontakt s jednotlivými vystavujícími. V duchu původní myšlenky vybudovat tradici setkávání designérů s náročnými milovnicemi autorské módy se v sobotu 15. června…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Praha, v hotelu Thalia***** na Národní třídě
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Grace'n'Glamour - tváří v tvář českým návrhářům


Módní událost Grace'n'Glamour představuje na naší módní scéně kontrast k již zavedeným akcím. Prodejní prezentace českých módních návrhářů a šperkařů každému z návštěvníků nabízí osobní kontakt s jednotlivými vystavujícími. V duchu původní myšlenky vybudovat tradici setkávání designérů s náročnými milovnicemi autorské módy se v sobotu 15. června roztočí již třetí kolo. Slibuje opět skvěle prožitý den v příjemném prostředí, tentokrát v luxusním hotelu Thalia na Národní třídě v Praze.


Na začátku projektu byla myšlenka zahájit tradici luxusních módních událostí spojených s českými návrháři a šperkaři, jejichž jména budou vnímána jako jistota kvality, luxusu, originality a dokonalého řemesla. Kolekce těchto autorů jsou navrhovány pro ženy i muže, kteří si umí budovat svůj vlastní styl a jejichž představa o dokonalém šatníku nezačíná na prahu Pařížské ulice.


Autorky projektu Grace'n'Glamour milují módu a nabídka předkládaná většinou obchodů je neuspokojuje. Před dvěma lety proto začaly přemýšlet o tom, jak se oblékat podle svých představ, aniž by musely vyjíždět na nákupy do světa. Vznikl nápad, jak pravidelně na jednom místě představovat skvělé české designéry a přivádět k nim stálé a nadšené obdivovatelky. Na prosincové G’n’G někteří z návrhářů představili také kolekce pro muže a v tvorbě pro ně budou pokračovat i v dalším kole.


"Příští Grace'n'Glamour, opět v luxusních prostorách a se špičkovými designéry představíme v sobotu 15. června v hotelu Thalia na Národní třídě.

Díky rozšíření spolupráce se známým návrhářem Pavlem Ivančicem, vedoucím Ateliéru módní tvorby na VŠUP, dostanou příležitost také výjimečně talentovaní studenti z jeho ročníku", prozradila Jaroslava Lokajová, spoluautorka projektu. Na červnové Grace'n'Glamour se ze známých jmen se kromě Pavla Ivančice představí Ivana Follová, Šárka Šišková, Kateřina Geislerová, Monika Drápalová, Zdeňka Imreczeová nebo Iveta Pecuchová.



Dále se budou prezentovat návrhářky Lenka Kohoutová, Jana Minaříková, Monika Roženková a Barbora Divínová/Nová Róba. Klobouky opět zastoupí modistka Jolana Kotábová. Ručně šité kabelky a doplňky předvede značka La Mode de Boheme. Ze šperkařů se můžete těšit na Lubora Bauma a Michala Kadaníka.  Nebude chybět ani móda pro pány, kterou zastoupí značky SISTERSCONSPIRACY, Kristýna Kubištová, RITORE a nová módní značka Fiorina Fury.

Vstup: 120 kč

Více na:

http://www.gracenglamour.cz/

https://www.facebook.com/Gracenglamour

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Charitativní běh Wings For Life 5. …

05.05.2024 - 05.05.2024
Praha

Už jedenácté výročí oslaví letošní charitativní běh Wings For Life 2024. Cílem závodu je vybrat prostředky na výzkum…

2. Středověké slavnosti na Hradčane…

25.05.2024 - 25.05.2024
park Maxe van der Stoela

Udatní rytíři království českého se utkají ve velkolepých turnajích, neúprosných soubojích a šarvátkách na posvátném…

Hudba Johna Williamse rozezní Rudol…

08.06.2024 - 08.06.2024
Rudolfinum (Dům umělců)

Závěr jedenácté sezony Filmharmonie bude patřit Johnu Williamsovi. Koncert věnovaný jednomu z nejlepších filmových…

Klavírní recitál: Balady a romance …

15.11.2024 - 15.11.2024
Sukova síň - Rudolfinum

V Sukově síni pražského Rudolfina dne 15. listopadu 2024 od 19:30 James Lisney uvede na zdejším špičkovém koncertním…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete