Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Náborový den ve sklárně O-I v Novém Sedle

10.07.2018 Nové Sedlo

Sklářský závod O-I v Novém Sedle na Karlovarsku otevírá své dveře v úterý 10. července všem uchazečům o zaměstnání.Jeden z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v regionu nabízí pracovní pozice pro směnové mistry, strojníky, opraváře strojů, mechaniky měřících přístrojů a další zaměstnance s technickým vzděláním. Ti se mohou stát součástí profesionálního týmu největší sklářské společnosti na světě,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
hlavní vchod do firmy O-I v Novém Sedle, Sklářská 546
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Sokolov
Obec
Nové Sedlo

Fotogalerie k článku

Sklářský závod O-I v Novém Sedle na Karlovarsku otevírá své dveře v úterý 10. července všem uchazečům o zaměstnání.

Jeden z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v regionu nabízí pracovní pozice pro směnové mistry, strojníky, opraváře strojů, mechaniky měřících přístrojů a další zaměstnance s technickým vzděláním. Ti se mohou stát součástí profesionálního týmu největší sklářské společnosti na světě, která dodává skleněné obaly pro nejvýznamnější značky na trhu.

Zájemci se v den náboru setkají s ředitelem závodu Robertem Havlem, vedoucími jednotlivých úseků a také se samotnými zaměstnanci O-I. Společně je provedou sklárnou a jednotlivými stanovišti, kde si zájemci budou moci otestovat technické a manuální dovednosti. Současně jim představí nabídku volných pracovních pozic včetně platového ohodnocení a benefitů. "Práce se sklem vyžaduje preciznost, píli a oddanost. Proto si ceníme všech našich zaměstnanců, kteří vkládají do výroby skleněných nádob kus sebe. Vedle nadprůměrného platového ohodnocení a bohatého balíčku benefitů nabízíme také smysluplnou práci spojenou s tradičním českým řemeslem," přibližuje Kamila Hlaváčková, HR manažerka pro O-I. Mezi nabízené benefity patří pět týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, nadstandardní směnové příplatky nebo dotované obědy. "Odměnou jsou nám spokojení a dlouholetí zaměstnanci, z nichž někteří u nás pracují i přes 20 let. Vážíme si našich zaměstnanců a ceníme si jejich práce pro nás, proto jsme nedávno významně zvýšili platy. Díky tomu již nyní vidíme vyšší zájem i od nových kandidátů," dodává Hlaváčková.

Náborový den ve sklářském závodě O-I v Novém Sedle se uskuteční v úterý 10. července od 10:00 do 14:00 hodin. Stačí, když potenciální kandidáti přijdou k hlavnímu vchodu do firmy O-I v Novém Sedle a vyplní své jméno do přihlášky včetně profese, o kterou mají zájem. Přítomní HR manažeři poté rozdělí všechny kandidáty do jednotlivých skupin podle profesí, kterou si uchazeči vybrali a vysvětlí jim další kroky.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 30. duben

Dnes má svátek Blahoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete