Statistika našeho portálu

  • 100 247 Akcí v kalendáři
  • 5 393 Ubytovacích zařízení
  • 24 209 Míst a památek

Nejsladší brunch v Praze

21.07.2019 Praha

Lukáš Skála ze sítě Together a Lukáš Pohl z Ambiente spojili síly a v neděli 21. července se postarají o tu nejsladší neděli. Vyrazte v neděli 21. července do cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici na sváteční brunch. Naskytne se vám jedinečná příležitost ochutnat to nejlepší, co česká cukrařina nabízí. O menu se postará totiž Cukrář Skála a Lukáš Pohl, česká esa nejsladšího řemesla na světě.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Všechno sladké bude servírováno od 10 do 17 hodin v degustačních porcích, budete tak moci ochutnat od každého trochu a vybrat své favority. Těšit se můžete na minidezerty (marcipánová brambora, kokoska, indiánek, věneček, míša řez, punčový řez, atd.), zmrzliny (klasické, jako je vanilková a čokoládová, ale i méně tradiční jako například černý rybíz s rozmarýnem), sladké pečivo (croissant s pribiňákem, moravské koláče, skořicoví šneci, višňové margaretky a další) a také na sladká jídla – krupicovou kaši, tvarohové knedlíky a buchtičky se šodó.

Cena brunche je 450 Kč na neomezenou konzumaci.  Děti do šesti let mají vstup zdarma, děti do patnácti let zaplatí 100 Kč.

 

 

O Cukráři Skálovi

 

Pražská továrna na zákusky Cukrář Skála, která je součástí gastronomické skupiny TOGETHER majitelů Davida Petříka a Viktora Kaplana, se nachází ve Šporkovském paláci a má za cíl přiblížit svým zákazníkům nejsladší řemeslo na světě.  Zákusky vznikají dle receptur Lukáše Skály v otevřeném prostoru, kde každý může pozorovat výrobní proces. Od poloviny dubna 2018 je v provozu také prodejna v ulici Dlouhá zaměřená na kremrole, od klasiky s bílým sněhem až po kremrole s čokoládou, jahodami nebo slaným karamelem. V obou provozovnách se prodávají zmrzliny, sorbety, šerbety i nanuky.

 

O šéfcukráři Lukáši Pohlovi

 

Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.

Více informací naleznete na webových či facebookovýchstránkách.

Další akce v okolí

Veletrh vědy 2023 - Praha

08.06.2023 - 10.06.2023
PVA EXPO PRAHA

Více než 100 expozic láká návštěvníky 7. ročníku Veletrhu vědy. Na největší vědecké akci v Česku se odborníci podělí o…

Výčep pod komínem v pivovaru Starop…

08.06.2023 - 08.06.2023
Pivovar Staropramen

Po zimní přestávce se pro širokou veřejnost znovu otevírají brány pivovaru Staropramen. V rámci letošního první Výčepu…

Světloplašný koncert – Bezoch a Zoc…

09.06.2023 - 09.06.2023
SmetanaQ Gallery…

V rámci prvního „Světloplašného koncertu“ s názvem „Bezoch a Zochut“ vystoupí Ondřej Smeykal na didgeridoo a gong a…

Koncert: Společná věc 2023 - Praha

09.06.2023 - 09.06.2023
Společenství Josefa…

Pozvánka na koncert Společná věc 2023

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 7. červen

Dnes má svátek Iveta / Slavoj

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete