Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Obecní slavnost v Petrovicích u Karviné

25.08.2018 Karviná

V sobotu 25. 8. 2018 proběhne již tradičně 24. ročník v motokrosovém areálu Automotoklubu Petrovice u Karviné v Dolních Marklovicích od 15 hodin.Těšit se můžete na bohatý zábavný program pro malé i velké. V 15 hodin vás přivítá Eva a Vašek, po té vystoupí děti MŠ a ZŠ Petrovice u Karviné, Petrovické panenky. Po žonglérské show vystoupí Verona, Tereza Kerndlová s kapelou. Hned po setmění nastoupí…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V sobotu 25. 8. 2018 proběhne již tradičně 24. ročník v motokrosovém areálu Automotoklubu Petrovice u Karviné v Dolních Marklovicích od 15 hodin.

Těšit se můžete na bohatý zábavný program pro malé i velké. V 15 hodin vás přivítá Eva a Vašek, po té vystoupí děti MŠ a ZŠ Petrovice u Karviné, Petrovické panenky. Po žonglérské show vystoupí Verona, Tereza Kerndlová s kapelou. Hned po setmění nastoupí Keltik Ostrava se svou ohňovou show a jako hlavní bod večera se můžete těšit na hity kapely Slza. Celý program XXIV. Obecní slavnosti zakončí tradiční ohňostroj a diskotéka.

Během celého odpoledne nebudou chybět také doprovodné aktivity pro rodiče s dětmi.

O zábavně naučnou aktivitu se postará například společnost EKO-KOM, která se se svým projektem "Tonda Obal" ukáže zajímavou formou, proč vlastně třídíme a co vše kolem nás je díky tomu z recyklovaných materiálů, pro děti jsou připravené soutěže - domino, puzzle, šoupátka. Nebudou chybět také trojkolky a skákací hrad pro nejmenší.   


Vstupné 80 Kč, děti do výšky 150 cm mají vstup ZDARMA.  

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete