Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Online Kino Brasil - celá ČR

05.11.2020 - 30.11.2020 Praha

Festival se letos přesouvá do online světa. Filmy budou vysílány prostřednictvím streamovacích odkazů, které si můžete pustit z pohodlí domova, a to nejen v Praze, ale v celé ČR!

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Festival brazilských filmů prezentuje filmy v širším kontextu brazilské kultury, gastronomie i politicko-ekonomické situace. Kino Brasil letos připlouvá na vlně. Na vlně brazilského filmu! Na vlně vzdálených rytmů, kultury, různorodosti a pověstné brazilské soudržnosti.

Filmy uváděné v původním znění s anglickými a českými titulky.

Kino Brasil letos připlouvá na vlně. Na vlně brazilského filmu! Na vlně vzdálených rytmů, kultury, různorodosti a pověstné brazilské soudržnosti. Nechte se unést vynikajícími brazilskými filmy, které pro vás již sedmým rokem s radostí vybíráme.

V dnešním rozbouřeném světě potřebujeme i klidné zátoky. Zastavit a vypnout, položit se na hladinu, chytit si svou vlnu a plout – s námi až do Brazílie. Vyznáme se v přívalu zpráv, které nás tento rok zahlcují, ale nenecháme se jejich proudem strhnout. Prostřednictvím kinematografie vyplujeme vstříc novým horizontům a objevíme mnoho podob Brazílie. Pojďme se naladit na stejnou vlnu, přístav Kino Brasil se otevírá 5. – 8. listopadu.

DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ! Našim filmovým vlnám se letos bohužel postavila do cesty druhá vlna pandemie. Nevzdáváme se, ale nemůžeme dále pracovat s teoretickou možností otevření kin, barů atd. Kino Brasil se tedy letos přesouvá do online světa. Filmy budou vysílány prostřednictvím streamovacích odkazů, které si můžete pustit z pohodlí domova, a to nejen v Praze, ale v celé ČR! I tak nebudou chybět filmové úvody, jako i další doprovodný program, který budeme vysílat zde u nás na Facebooku. Navíc vám budeme moci přinést i některé přenosy přímo z Brazílie!
Situace nás nesmírně mrzí, setkávat se s vámi v prostorách kina je pro nás každý rok největší odměnou, ale taková je už dnes doba. O to víc letos budeme potřebovat vaší podporu! Sdílejte festival mezi vaše známé a kamarády, ať se zase v budoucnu můžeme sejít v kině a na baru!

Další akce v okolí

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Open House Praha 2024

13.05.2024 - 19.05.2024
Praha

Přátelé architektury a designu, máme pro vás skvělou zprávu! Festival Open House Praha se vrací tento rok ve velkém…

Malý princ 2024 - Praha

17.05.2024 - 17.05.2024
Divadlo Hybernia

Literárně – hudební představení na motivy alegorického příběhu Malý princ Antoina de Saint-Exupéry

Oblíbený Army den opět v Atriu Flor…

18.05.2024 - 18.05.2024
Atrium Flora

Po roce se opět můžete těšit na oblíbený Army den v Atriu Flora. Uskuteční se v sobotu 18. května. Čekat na vás bude to…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete