Statistika našeho portálu

  • 102 281 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Klub Lávka

25.02.2018 Praha

Original Vintage Orchestra zahájil druhou sezónu v pražském klubu Lávka, nechyběl u toho ani Pavlásek a HeřmanLetošní rok zahájil bigband Original Vintage Orchestra již tradičně v legendárním klubu Lávka v Praze. Druhým rokem zde swingový orchestr vystupuje s velkolepou show pravidelně každý měsíc. Letošního zahájení se zůčastnili také známí komici Lukáš Pavlásek a Dominik Heřman, kteří na chvíli…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Klub Lávka
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Original Vintage Orchestra zahájil druhou sezónu v pražském klubu Lávka, nechyběl u toho ani Pavlásek a Heřman

Letošní rok zahájil bigband Original Vintage Orchestra již tradičně v legendárním klubu Lávka v Praze. Druhým rokem zde swingový orchestr vystupuje s velkolepou show pravidelně každý měsíc. Letošního zahájení se zůčastnili také známí komici Lukáš Pavlásek a Dominik Heřman, kteří na chvíli přenechali pódium kolegům z hudební branže. Za uplynulý rok koncerty navštívily stovky nadšených fanoušků z tuzemska i ze zahraničí. O zábavu se stará režisér Jiří Vejdělek, který celé show dal formu a zároveň ji vtipně moderuje. Ošizeni nejsou ani anglicky mluvící návštěvníci, kterým vše vysvětlí excelentní angličtinou kapelník Petr Kroutil. Sedmnáctičlenný sbor dokáže oslovit obecenstvo napříč generacemi. Nenechte si ujít další vystoupení na Lávce 25. února.

Klub Lávka se na jeden večer v měsíci rázem změní v jedinečný kabaret. Petr Kroutil, americká hvězda swingu Chuck Wesley a vokální trio Hot Sisters zanesou diváky na jeden večer do prostředí jako vytrženého z filmu Velký Gatsby, plného skvělé hudby, humoru a dokonalých swingových coverů oblíbených českých i zahraničních písní.

"Po prvním koncertě na Lávce loni v únoru jsme ani nedoufali, že by se naše show mohla tolikrát opakovat a že na stejném místě, ve stejném klubu odstartujeme i sezónu 2018. Bylo to jen naše velké přání, které vyvrcholilo megakoncertem v Lucerně, kterou jsme vyprodali. Jsem nadšený z loňského roku a těším se na ten další," popisuje začátky big bandu Petr Kroutil.

"Letos nás kromě pravidelných měsíčních show na Lávce čeká také druhé kolo v Lucerně, to chystáme na jaro a bude to velkolepé. Pak se také chystáme s Chuckem do Los Angeles, kde si najmeme americkej orchestr a budeme tam s nimi hrát moje aranže. Moc se tam těším, je to taková naše první penetrace s Original Vintage Orchestrou za moře," dodává natěšeně hudebník.

"Do Los Angeles vyrážíme den po mých 45 narozeninách, myslím, že to bude velká jízda," uzavírá stále usměvavý kapelník Kroutil.

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

Malý princ 2024 - Praha

17.05.2024 - 17.05.2024
Divadlo Hybernia

Literárně – hudební představení na motivy alegorického příběhu Malý princ Antoina de Saint-Exupéry

Barokní podvečery - Apollón & Dioný…

21.05.2024 - 21.05.2024
Tereziánský sál

Triové sonáty A. Corelliho a G. F. Händela & flétnový koncert A. Scarlattiho

Svět knihy Praha 2024

23.05.2024 - 26.05.2024
Praha

Pozvání na mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha, jež se opět koná na Výstavišti Praha,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 6. květen

Dnes má svátek Radoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete