Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Otevírání Máchova jezera 2017

20.05.2017 Doksy

Co by to bylo za českého turistu a výletníka, kdyby alespoň jednou v životě neokusil přívětivost a nádheru okolí romantického Máchova jezera s pohádkovou siluetou středověkého hradu Bezdězu? A proč si tento příjemný výlet nespojit i s účastí na jedinečné akci "Otevírání Máchova jezera", která každoročně v květnu symbolicky zahajuje turistickou sezónu v této vyhledávané lokalitě všech milovníků…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hlavní pláž Máchova jezera
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Doksy

Fotogalerie k článku

Co by to bylo za českého turistu a výletníka, kdyby alespoň jednou v životě neokusil přívětivost a nádheru okolí romantického Máchova jezera s pohádkovou siluetou středověkého hradu Bezdězu? A proč si tento příjemný výlet nespojit i s účastí na jedinečné akci "Otevírání Máchova jezera", která každoročně v květnu symbolicky zahajuje turistickou sezónu v této vyhledávané lokalitě všech milovníků dovolené v Čechách.

Na co se můžete těšit

Pod záštitou pořadatelů z přilehlého města Doksy se na hlavní pláži Máchova jezera koná pravidelná akce, lákající na kulturní vystoupení i výborné občerstvení. Návštěvníky svým vystoupením zpravidla potěší vzhledné mažoretky, celebrity z řad zpěváků a tanečníků, či moderátoři s obrovským věhlasem. Nezaměnitelnou součástí celého programu je i vnoření pomyslného klíče do zámku jezerní plochy, čímž je Máchovo jezero otevřeno pro další turistickou sezónu. Jako bonus se pak budete moci svézt na lodích a lodičkách za poloviční cenu než obvykle. Otevírání Máchova jezera zkrátka láká k návštěvě malé i velké, kteří se zde výborně pobaví za každého počasí a jistě se sem budou vracet i během dalších letních měsíců.

Otevírání Máchova jezera 2017

Letošní slavnostní Otevírání Máchova jezera proběhne 20. května 2017. Loňský rok k nám zavítal samotný král a císař Karel IV. slavící výročí založení Máchova jezera i svého nedožitého jubilea.
 
Letos se můžete těšit na návštěvu pirátů, kteří odemknou Máchovo jezero a letní sezónu 2017.
 
Děti se mohou těšit na hledání pirátského pokladu, pirátskou show nebo atrakce (kolotoče, nafukovací hrady, aqua zorbing, autíčka a další). Na všechny návštěvníky se těší bavič a především skvělý zpěvák Vladimír Hron a pop-rocková kapela UDG.
Stánky, pláž, sluníčko, hudba a zábava na Vás čekají 20. května na hlavní pláži Máchova jezera.

Program zobrazíte také kliknutím na obrázek.


Po celé odpoledne atrakce pro děti, stánkový prodej

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Za kvetoucí měsíčnicí 2024 - Česká …

18.05.2024 - 18.05.2024
start a cíl kino Hvězda

Tradiční turistická a cykloturistická akce vedoucí nádhernou přírodou okolí Kamenického Šenova, Lužickými horami a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete