Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Oživení Historie na hradě Točník

12.08.2017 Točník

V historickém duchu probuzeném na hradě Točník si najdou zalíbení rodiny s dětmi, páry, jednotlivci i skupiny pro které jsme připravili zajímavé atrakce.Za halasu šermířských klání nebo při poslechu hudby z dob dávno minulých budete moci navštívit historickou zbrojnici plnou zbraní, zabavit se lukostřelbou či vrháním seker nebo se projít středověkým tržištěm, kde Vás celým dnem budou doprovázet…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V historickém duchu probuzeném na hradě Točník si najdou zalíbení rodiny s dětmi, páry, jednotlivci i skupiny pro které jsme připravili zajímavé atrakce.
Za halasu šermířských klání nebo při poslechu hudby z dob dávno minulých budete moci navštívit historickou zbrojnici plnou zbraní, zabavit se lukostřelbou či vrháním seker nebo se projít středověkým tržištěm, kde Vás celým dnem budou doprovázet ukázky řemesel.
Zajímavé bude i vystoupení kata, jenž Vám ukáže, jak tvrdě se trestaly zločiny ve středověku a v neposlední řadě ukázky sokolnictví. Pro děti je připravena střelnice, aréna s dětskými zbraněmi, soutěže, malování na obličeje a další.
O další příjemné rozptýlení se postará romantický výhled z hradu na malebnou krajinu či dobová taverna, kde bude pro Vás připravena spousta dobrůtek k pití i snědku.

Mapa

Další akce v okolí

Oživení Historie na hradě Točník 20…

10.08.2024 - 10.08.2024
Hrad Točník

Skupina historického šermu OKOŘSKÁ GARDA připravila již dvanáctý historický festival Oživení Historie na hradě Točník.

Hořovická heligónka 2024 - Hořovice

17.08.2024 - 17.08.2024
Hořovice

47. ročník tradičního heligónkářského festivalu

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete