Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pekelný Mikuláš a Ježíškova pošta ve Svitavách

29.11.2015 Svitavy

Středisko volného času Svitavy pořádá v Nadaci Josefa Plívy Pekelného Mikuláše s Pekelnou jízdou po náměstí na závěr. Od pěti hodin pozveme na náměstí před školu cimbálovou muziku Galán z Podluží. Mladí muzikanti (pamatujete si je ze Svatováclavského koštu), hrající s velkou chutí a radostně vám tentokrát zahrají a zazpívají koledy i písničky z pohádky S čerty nejsou žerty. Přeruší je jenom ve…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Středisko volného času Svitavy pořádá v Nadaci Josefa Plívy Pekelného Mikuláše s Pekelnou jízdou po náměstí na závěr. Od pěti hodin pozveme na náměstí před školu cimbálovou muziku Galán z Podluží. Mladí muzikanti (pamatujete si je ze Svatováclavského koštu), hrající s velkou chutí a radostně vám tentokrát zahrají a zazpívají koledy i písničky z pohádky S čerty nejsou žerty. Přeruší je jenom ve tři čtvrti na šest Mikuláš, aby rozsvítil Vánoční strom. A pak budou zase vyhrávat, aby zvěstovali, že k nám přišel onen slavný adventní čas!

Od 17 hodin bude na děti a jejich rodiče na náměstí Míru čekat také Ježíškova pošta. S dětmi si můžete napsat dopis Ježíškovi, který vám rád odepíše.
V kostele Navštívení Panny Marie od šesti hodin oslaví blížící se příchod spasitele žáci naší základní umělecké školy slavnostním koncertem. Na jeho začátku zapálí starosta města David Šimek první mešní svíci na adventním věnci uprostřed hlavní lodě kostela.

Těšíme se na vás!
 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete