Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pestrý víkend na koupališti v Mladé Boleslavi

17.08.2013 - 18.08.2013 Mladá Boleslav

Na koupališti jsou o víkendu sportovní turnaje, pěvecké klání i letní kino!Víkend plážových sportů se odehraje ve dnech 17. a 18. srpna v areálu městského koupaliště. Zatímco v sobotu zde bude rodinný turnaj v ringu, v neděli se koná turnaj smíšených trojic v plážovém volejbale. V neděli bude navíc koupaliště patřit i hudbě a filmu. Přes den zde bude pěvecká soutěž Hvězda Koupáku. Večer se zde…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Na koupališti jsou o víkendu sportovní turnaje, pěvecké klání i letní kino!

Víkend plážových sportů se odehraje ve dnech 17. a 18. srpna v areálu městského koupaliště. Zatímco v sobotu zde bude rodinný turnaj v ringu, v neděli se koná turnaj smíšených trojic v plážovém volejbale. V neděli bude navíc koupaliště patřit i hudbě a filmu. Přes den zde bude pěvecká soutěž Hvězda Koupáku. Večer se zde pak budou po setmění promítat pod širým nebem film Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka.

Sobotní rodinný turnaj v ringu je určen pro rodinná družstva, která bude tvořit tatínek, maminka a dítě do 12 let. "Ať rodiče udělají svým dětem radost a příjdou si zahrát. Ringo je velice jednoduchá a zábavná hra pro celou rodinu. Když příjdou, určitě se jim soutěž bude líbi, zve všechny zájemce organizátor Jiří Fojta. Nedělní turnaj smíšených trojic v plážovém volejbale nemá předem stanoven herní systém. Určí se až na místě podle počtu přihlášených týmů. Sraz před turnaji v oba dny je v 9 hodin. Oba turnaje pořádá Městská společnost sportovní a rekreační areály.

Tuto neděli bude koupaliště patřit hudbě a filmu. Zpěvuchtiví soutěživí návštěvníci koupaliště si budou moci během dne zasoutěžit v rámci klání Hvězda koupáku. Každý, kdo se přihlásí, bude mít možnost vyhrát v rámci pěvecké soutěže permanentku na koupaliště na příští sezonu, další finalisté poté vstupenku na jeden vstup na koupaliště ještě letos. Celodenní soutěžní klání bude mít podobný průběh jako známé talentové soutěže ve zpěvu, které znají diváci z televize. "Registrovat se může každý návštěvník koupaliště v den konání soutěže přímo v areálu koupaliště a to do 13 hodin, během dne vybere tříčlenná porota pět finalistů, kteří se v závěru večera utkají ve finálovém klání. Konec soutěže předpokládáme mezi 8 a 9 hodinou večerní. Soutěžící si budou moci vybrat z celé řady karaoke melodií, nebo si přinést svůj základ ve formátu mp3." řekl k připravované soutěži ředitel Městské společnosti sportovní a rekreační areály s.r.o. Michal Kopal."Žádné startovné nebudeme extra vybírat, vše se uskuteční v rámci běžného vstupného na koupaliště. Večer, po skončení soutěže budeme na našem letním plátně na louce u Klenice promítat populární komedii z prostření vesnického fotbalu Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka" dodal Kopal. Začátek představení by tedy měl být po 21. hodině.

 

Tak přijďte i vy, těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete