Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

PETULA CLARCK [BEL] /\ TOSIRO [čb/Vodňany] \/ DEPAKINE CHRONO [čb]\/ 18.6 /\ Pohoda MC

18.06.2013 Plzeň

/mb/Místní Borci uvádí po prvním vydařeném večírku v Pohodě instinktivně zabijácký kombo z Belgického Mons Petula Clarck!, který vemou tenhle spokoklub útokem! K tomu jim dopomáhej screamo post hc partička Tosiro a bratři v tricku Depakine Chrono. Obé z prosluněných Budějovic.Petula Clarck /Mons,Belgie/ instinct / spoon / trash / math / duohttp://petulaclarck.bandcamp.com/"Jen" kytara a bicí,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

/mb/

Místní Borci uvádí po prvním vydařeném večírku v Pohodě instinktivně zabijácký kombo z Belgického Mons Petula Clarck!, který vemou tenhle spokoklub útokem! K tomu jim dopomáhej screamo post hc partička Tosiro a bratři v tricku Depakine Chrono. Obé z prosluněných Budějovic.

Petula Clarck /Mons,Belgie/ 
instinct / spoon / trash / math / duo
http://petulaclarck.bandcamp.com/

"Jen" kytara a bicí, nejúčinnější spojení co kdy bylo vynalezeno. Nikdy neví, jak jejich songy dopadnou. Prostě dávaj silně na svý instinkty, který pak zaručujou, že to bude po každý trochu jiný, ale zase o to víc spontání! Což je přesně to co chcem žějo. Nečítujou a kreativně do lidí namačkaných 360 stupňů okolo perou trashovej mix noise a math rocku. Jednomu aby z toho hlava upadla. Je to rychlý, chvíli veselý, pak agresivní a hlavně nahlas. Kluci vydali zatím dvě alba, dvě EP a jedno splitko. Hrajou od roku 2006, v Čechách už si zahráli, ale z Plzně je prej nikdo ještě nepozval. No Táááák?! 

Tosiro / Vodňany - České Budějovice
screamo / post hardcore / metal
http://tosiro.bandcamp.com/

Vodňansko Budějcká legenda. Kapela, která už hraje hezkou řádku let v různě obměněný sestavě. Původně jako H.A.T.E , později po fascinaci Japonskem překřtěni na Tosiro! Po chvilce hledání vlastních cílů jsou opět v Plzni. A plnou silou valí svoje screamo post hardcore metalový tóny do lidí, který to cejtí stejně. Emoce raněných šelem se Ti zaryjou hluboko pod kůži,když jim dáš šanci. Tak se neboj a poď s nima do lesa kámo.

Depakine Chrono / České Budějovice
calculator / punk / math duo
http://bandzone.cz/depakinechrono

Pidliki duo z budějc. Cíkál s Búďou si vážně rozumí! Stylově podobné Peťule, ale se značným jižanským noisovým odérem. Ideální lék pro epileptiky! Né však pro ostatní. Lék se mění v drogu, kterou chceš pořád a pořád. Víc a víc. Kluci uměj dobře počítat, cajky si nejradši postaví hned Tobě pod nos a pak je už jen energie. Upřímná, vypočitatelná a spoko!

Klub: Pohoda MC
Vstup: Bude
Start: 20:30
plakát bude

/mb/

Mapa

Další akce v okolí

CMMB & Iva Pazderková & Václav NOID…

04.10.2024 - 04.10.2024
Plzeň

CMMB (Cimbálová muzika Milana Broučka) naděluje fanouškům (a i sobě) další parádní koncert k 10. výročí její existence…

Příměstský Tábor Plzeň 2024: Letní …

19.08.2024 - 23.08.2024
Plzeň

V srpnu 2024 se v Plzni odehrávají príměstské tábory, určené pro děti. Tyto tábory, organizované Kuba Cykloškolou, jsou…

Královský košt Plzeň 2024

15.11.2024 - 15.11.2024
PARKHOTEL PLZEŇ – U…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete