Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pohádková cesta

05.06.2015 - 07.06.2015 Louny

Děti, už jste slyšeli o Pohádkové cestě  na výstavišti v Lounech? Víte, že Vás čeká spousta legrace a zábavy? Budete soutěžit s Vašimi oblíbenými postavičkami, které znáte z večerníčků a pohádek. Ukážete nám, jak umíte navléci korále pro princeznu, nebo si zatočíte na kole štěstí spolu se Shrekem. Budete procházet kouzelným lesem, zaskáčete si na trampolíně, nafukovacím hradu nebo se svezete na…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Děti, už jste slyšeli o Pohádkové cestě  na výstavišti v Lounech? Víte, že Vás čeká spousta legrace a zábavy? Budete soutěžit s Vašimi oblíbenými postavičkami, které znáte z večerníčků a pohádek. Ukážete nám, jak umíte navléci korále pro princeznu, nebo si zatočíte na kole štěstí spolu se Shrekem. Budete procházet kouzelným lesem, zaskáčete si na trampolíně, nafukovacím hradu nebo se svezete na kolotoči. Pokud nebudete zlobit, namalujeme Vám na obličej něco veselého. Pro odvážné máme i stanoviště s perníkovou chaloupkou, babou jagou a dravými ptáky. Pro statečné prince zase ohradu s koníky a pro chytré hlavičky soutěžní kvíz. A ten z Vás, kdo s námi bude mít chuť si zahrát a zasoutěžit, získá za splněné úkoly diamanty, které u princezny promění za sladké odměny. 

 

V pátek v rámci "Dětského dne" budou mít děti vstup zdarma a proběhne den s Policií ČR, která má připraven bohatý program (ukázky výcviku psů, ukázky vybavení, techniky, laserové střelnice, otisky prstů, dopravní soutěž pro děti. Modely policejních vozů. Ukázky maskování dětí a ukázky preventivních  programů).

 

A víte co, děti, vezměte s sebou i své rodiče a nejmladší sourozence nebo kamarády. I ti nejmenší a dospěláci si u nás přijdou na své. Čeká je prolézací housenka a skluzavka s relax zónou, kde se v klidu a pohodli budou moci uvelebit na létajících kobercích a koupit si něco dobrého k snědku a pití.

 

Tak na nic nečekejte a přijďte 5.-7. června za námi na výstaviště do Loun, budeme se na Vás všechny moc těšit!

Výstaviště Louny, Masarykovy sady 1470, Louny

 

Mapa

Další akce v okolí

Army Urban Challenge 2024 - Žatec

14.06.2024 - 15.06.2024
Žatec

Adrenalinový zážitek, který je opravdu pro každého!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete