Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Popelka - muzikal na ledě

27.11.2013 Karlovy Vary

POPELKA kouzelný muzikál na ledě se po dvou letech vrací 27.11.2013 do KV Areny v Karlových Varech AUTOŘI A TVŮRCI:Scénář a režie Jindřich Šimek, Hudba Petr Malásek, Texty písní Václav Kopta, Choreografie Jana Hübler, Radka KovaříkováScéna Petr Hloušek, Kostýmy Roman Šolc, Filmové projekce Petr Hloušek a Dalibor Černák, Krasobruslařský casting Radka KovaříkováV  rámci turné 2011 a 2012 shlédlo…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

POPELKA kouzelný muzikál na ledě se po dvou letech vrací 27.11.2013 do KV Areny v Karlových Varech

 

AUTOŘI A TVŮRCI:

Scénář a režie Jindřich Šimek, Hudba Petr Malásek, Texty písní Václav Kopta, Choreografie Jana Hübler, Radka Kovaříková
Scéna Petr Hloušek, Kostýmy Roman Šolc, Filmové projekce Petr Hloušek a Dalibor Černák, Krasobruslařský casting Radka Kovaříková

V  rámci turné 2011 a 2012 shlédlo toto jedinečné představení ve 25 městech v Čechách, na Moravě a na Slovensku přes 500 000 diváků. V představení, které se odehrává současně na jevišti i na ledové ploše, vás uchvátí bohaté dobové kostýmy, krásná hudba i profesionální kouzelnické efekty. Dominantou představení je variabilní pohádková scéna doplněná fascinující světelnou kompozicí a filmovou projekcí na velkoplošném plátně. Představení je nabité výkony v podání hereckých, pěveckých i krasobruslařských hvězd. To vše dělá z této show nezapomenutelný zážitek nejen pro děti, ale i pro dospělé.

Ústřední postavy Popelky a Prince na ledě ztvárňují ruští profesionální krasobruslaři Jelena Jovanovič a Konstantin Gavrin, nazpívali a namluvili je Lucie Bílá a Ondřej Ruml.

Vstupné:

již od 490,-Kč, děti (do 6ti let včetně) ZDARMA bez nároku na místo k sezení!
(1dospělý + 1 dítě do 6ti let včetně)

ZTP/P : vstupenka v hodnotě 490,-Kč. Při vstupu na představení se držitel musí tímto průkazem prokázat společně s platnou vstupenkou. Doprovod má nárok na vstupenku v hodnotě 1,-Kč.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete