Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Přednáška o pyramidální energii pana Petra Davídka

04.05.2013 Louny

Srdečně Vás zveme na přednášku léčitele a biotronika pana Davídka,   která se uskuteční v esoterickém centru Gnoze, jež sídlí v Říční ulici v budově Galerie XXL,   v sobotu  4.5. 2013 od 18:00 hod.   Léčitel Davídek diagnostikuje nemoci z aury člověka, disponuje značnou energetickou silou, jejíž pomocí je schopen pacientům vytáhnout z těla různé nemoci, problémy a ulevit jim od bolesti, případně…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Srdečně Vás zveme na přednášku léčitele a biotronika pana Davídka,   která se uskuteční v esoterickém centru Gnoze, jež sídlí v Říční ulici v budově Galerie XXL,   v sobotu  4.5. 2013 od 18:00 hod.  

Léčitel Davídek diagnostikuje nemoci z aury člověka, disponuje značnou energetickou silou, jejíž pomocí je schopen pacientům vytáhnout z těla různé nemoci, problémy a ulevit jim od bolesti, případně nasměrovat pacienta na změnu životního stylu a tím trvale vyřešit hlavní příčinu onemocnění . Kromě toho je schopen odhalit různá onemocnění i několik týdnů, měsíců či let dopředu, což je velkou výhodou pro pacienta, který může s předstihem vzniklý problém řešit.   Pan Davídek bude přednášet o energiích, příčinách onemocnění a o věcech mezi nebem a zemí.   Rovněž bude prostor pro zodpovězení Vašich otázek.   Na závěr přednášky bude léčitel působit léčivou silou na dobrovolníky, kteří budou moci ucítit sílu léčivé energie.  

Rezervace vstupenek v klubu (recepci) centra Gnoze, na adrese Říční 756 v Lounech nebo telefonicky na čísle 415 655 813.

Těšíme se na Vaši přítomnost.   Se srdečným pozdravem Ezoterické centrum Gnoze

Mapa

Další akce v okolí

Army Urban Challenge 2024 - Žatec

14.06.2024 - 15.06.2024
Žatec

Adrenalinový zážitek, který je opravdu pro každého!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete