Statistika našeho portálu

  • 102 300 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Premiéra Prostějovského veletrhu na zimním stadionu

13.05.2011 - 15.05.2011 Prostějov

ve dnech 13. - 15. května 2011 připravuje výstavnická společnost Omnis Olomouc na zimním stadionu v Prostějově akci Prostějovský veletrh s podtitulem Stavba, Auto, Bydlení, Zahrada, Region, Zábava.Tato víkendová akce je určena návštěvám celých rodin z Prostějova a spádového okolí. Svoji nabídku zde představí firmy z oblasti zaměření veletrhu i místní firmy bez rozdílu zaměření.A co zde najdou ti,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Prostějov, Zimní stadion
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Prostějov
Obec
Prostějov

Fotogalerie k článku

ve dnech 13. - 15. května 2011 připravuje výstavnická společnost Omnis Olomouc na zimním stadionu v Prostějově akci Prostějovský veletrh s podtitulem Stavba, Auto, Bydlení, Zahrada, Region, Zábava.


Tato víkendová akce je určena návštěvám celých rodin z Prostějova a spádového okolí. Svoji nabídku zde představí firmy z oblasti zaměření veletrhu i místní firmy bez rozdílu zaměření.

A co zde najdou ti, kteří na veletrh v těchto dnech zavítají?
Největší podíl vystavovatelů tvoří firmy nabízející výrobky a služby pro stavbu a bydlení. Návštěvníci zde najdou širokou nabídku stavebních materiálů a technologií - zdící materiály, střešní systémy, okna, dveře, podlahy, zateplovaní, sanační, a hydroizolační technologie, stavební chemii, sanitu, vybavení koupelen, obklady a dlažbu.... Nebude chybět vybavení interiérů, nábytek, bytové doplňky i centrální vysavače a elektroinstalační prvky. Oblast vytápění zastoupí kromě klasických komponentů jako kotle a otopná tělesa, kamna, krby i solární kolektory, tepelná čerpadla.

Neméně zajímavou části veletrhu je doprovodný program. V sobotu a neděli bude k dispozici poradna pro zařízení interiérů. Jak harmonicky, účelně, moderně zařídit interiér domu, bytu, či chalupy, jak vše doladit i s exteriérem – nejen to, ale i vyřešení konkrétních otázek poskytnou zájemcům fundovaní odborníci zcela zdarma
V neděli je připravena poradna pro zahrádkáře. Zájemci se dozví např. - jak založit trávník a potom o něj pečovat, jaký postup zvolit při zakládání zahradních jezírek, jak na závlahu, jakými přípravky zlikvidovat škůdce a ale i konkrétní pěstitelské rady ...

Pro děti jsou připraveny různé atrakce – skákací hrad, trampolína a také se mohou opět zapojit do soutěže v kreslení Prostějov v roce 2050 očima dětí.

Dobré jídlo a pití patří vedle střechy nad hlavou a dobrého auta k hlavním životním potřebám i radostem. To inspirovalo pořadatele k vytvoření jednodenní akce - MLSNÁ SOBOTA na Prostějovském veletrhu. Tato samostatná prezentační a prodejní akce klade důraz na kvalitu potravin, zdravý životní styl a preferuje malé a lokální výrobce a pěstitele. Živé prezentace a ukázky, osvěta, ochutnávky, přímý prodej zajímavých potravin – to vše nabídne MLSNÁ SOBOTA.
HOBBY NEDĚLE by měla být odrazem toho, čím lidé ve městě a regionu žijí, co je zajímá a čím zajímavým se zabývají.

Závěrem nezbývá než všechny pozvat do Prostějova na zimní stadion pro zajímavé informace, inspiraci i pobavení. Pro veřejnost je otevřeno v pátek a sobotu od 9 do 18hod, v neděli do 17-ti.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 13. květen

Dnes má svátek Servác

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete