Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Příměstské kempy děti zabaví a naučí novým sportům

01.07.2020 - 28.08.2020 Praha

Sportovní příměstské kempy jsou čím dál oblíbenější. Děti si tady vyzkoušejí rozmanité pohybové aktivity, ale také se naučí základy mnoha sportovních disciplín, k nimž se v běžném školním roce nedostanou. Rodiče mohou i v létě v klidu pracovat a přitom vědí, že o jejich děti je nejen dobře postaráno, ale že se i skvěle baví.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Monkey´s Gym
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Cílem kurzů je děti smysluplně zabavit v době, kdy se jim rodiče nemohou věnovat, dopřát jim rozmanité pohybové aktivity, a třeba je i naučit základy sportovních disciplín, které jinak nemají možnost si v běžném školním roce vyzkoušet. Dětské tělocvičny Monkey’s Gym letos pořádají letní kempy pro děti od 4 do 10 let a výběr sportů je skutečně velký: Každoročně nejoblíbenější jsou kempy in-line bruslení. Letošní novinkou pak budou outdoorové kempy, kdy lektoři s dětmi intenzivně a v přírodním prostředí procvičí každý den jinou dovednost od oblíbených in-line bruslí, přes kolo, lezení, outdoor posilovnu, atletiku v přírodě či lanové překážky. Kemp sportovní všestrannosti je zase plný populárních i méně známých sportů, a děti se tak seznámí se základy gymnastiky, atletiky, minigolfu, míčových her, vyzkouší si lukostřelbu, přetahovanou lanem, kroket, skoky na trampolíně či badminton. I přes velkou popularitu atletiky u nás děti bohužel nemají moc možností setkat se s jednotlivými disciplínami v praxi. Právě to jim umožní lektoři na atletických kempech Monkey’s Gym. V kempu míčových her čeká na děti každý den trochu jiná zábavná aktivita s míčem, aby na konci týdne měly základy všech míčových sportů. V tanečních kempech Monkey’s Gym se pak děti každý den naučí jiný tanec a společně nacvičí představení pro rodiče, které jim poslední den kempu předvedou!

Další akce v okolí

Charitativní běh Wings For Life 5. …

05.05.2024 - 05.05.2024
Praha

Už jedenácté výročí oslaví letošní charitativní běh Wings For Life 2024. Cílem závodu je vybrat prostředky na výzkum…

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Rodinný festival Respekt k porodu 2…

13.05.2024 - 19.05.2024
HALA 13

Tradiční festival pro ženy i muže, kteří se chtějí dozvědět nové informace od řady odborníků a mít možnost udělat si…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete